Hae
Love Beyond Words

Vauvan välikausi?

Mittari ei näytä enää hirveitä pakkaslukemia ( tosin ei se ole näyttänyt oikeestaan koko talvena ), joten vauvaakaan ei tarvitse enää pakata miljoonaan eri vaatekappaleeseen kun lähtee ulos. Pikku vauva on helppo pakata rattaisiin, sillä se on suojassa siellä kaikelta tuulelta ja tuiskulta. Entäs sitten kun vauva siirtyy ratasosaan, mutta ei vielä konttaile ympäri pihaa? Oma järki sanoo, ettei vielä ole mitään järkee ostaa sitä yli sadan euron hienoa välikausihaalaria. Mutta mitä sitten ylle pienokaiselle näillä keleillä, kun hellerajat ei vielä pauku?

Yksi vaihtoehto on windfleece ja esimerksiksi PoPin windfleece vaikuttaa ihan fiksulta. ”Tuulenpitävä ja vettähylkivä. Haalari on pehmeää ja notkeaa materiaalia, joka ei nyppäänny. ”

PoP: Windfleece
 Tai sitten ostaa se välikausihaalari, mutta vähän reilumpaa kokoa, niin että mahtuu ens syksynäkin. Esimerkiksi tämä Ticketin välikausihaalari näyttää aika kivalta. Ei aina tarvii olla sitä kirkasta pinkkiä 😉 
Ticket to heaven: Välikausihaalari

Yksi vaihtoehto on myös ostaa pelkkä takki, sillä jalathan tulevat jokatapauksessa suojaan vaunuissa kylmemmällä ilmalla. Esimerkiksi tällänen olisi ihana Lilianille. Tosin tämä on jostain entisestä Lennen mallistosta, joten se on varmaan aika hankala metsästää.

Lenne: Välikausitakki

Zaran mallistosta löytyy aina jotain kivaa.

Zara

Zara
Kappahlista löysin myös ihanan tyttömäisen takin. 

Kappahl

Liikaa vaihtoehtoja… 😀 Kertokaa te fiksummat miten olette pukeneet vauvan keväällä ?

11 kommenttia

 1. Siru / Kasva rauhassa pikkuinen kirjoitti:

  Meillä ollu molemmilla tytöillä (kaikissa kooissa) tuo Po.pin windfleece eikä oo kyllä ku hyvää sanottavaa! Aivan huippu ♥

  http://kasvarauhassapikkuinen.blogspot.fi/?m=0

 2. Unknown kirjoitti:

  Meillä oli nellalla välikausihaalari, josta vähän kääräistiin hihoja. Mahtuu siis nyt keväänkin. 🙂 kiva olla semmoinen asu, mikä kestää vähän kosteutta ja tuulta vaikka vaan rattaissa istuisikin. Takkeja oli myös muutama 🙂

  Kivalta näyttää vaihtoehdot!

 3. Lindiz ~ Tutipuu kirjoitti:

  Meillä on fleecehaalari ja jonathanin vkhaalari =) Hyvin pärjää!

 4. Unknown kirjoitti:

  Me kans päädyttiin tuohon popin windfleeceen, tummansinisenä toki 🙂

 5. Sonja - Toinen mahdollisuus kirjoitti:

  Hmm, Niilolla taisi tuossa iässä olla reiman joku vk haalari, maksoikohan 50e, oli tosi söpö, sokokselta 🙂 paitsi että Niilon ollessa tuossa iässä oli jo alkukesä ja juhannus.. SIllon mentiin jumpsuitilla 😀

 6. Klara kirjoitti:

  Meillekkin kotiutumassa Popin wf, vielä en voi suositella mut suosittelen kuitenkin muiden suosittelujen perusteella 😀

 7. Unknown kirjoitti:

  Ihan samaa juurikin pari päivää miettinyt! Tuo Popin windfleece on myös ollut mielessä, mutta sitten jäin miettimään sitäkin, että tuleekohan neidin nyt juurikaan vaunulenkillä vielä istutta rattaissa, varmaan aika pitkään vielä vetäisee tirsat..ja sitten taas kesällä ei haalari tarvita ja ja ja..hirmu hankalaa! 😀

 8. Niina kirjoitti:

  Mä ostin just käytettynä reiman vk-haalarin, tarpeeks ison koon vaan et menee ens syksynäki! Siit saa kuitenki helposti hihat ja lahkeet käärittyä 🙂 Ja meil ku kontataan jo ni tulee kyl iha tarpeesee siin mieles nyt jo, ni pääsee uloski konttailee paremmin. Meinasin kans viel jonkun halvan takin ostaa ihan vaa jotai kauppareissui sun muita varten et o helppo riisua 🙂

 9. Jenny kirjoitti:

  meillä oli syksyllä hennesin nallepuku ja äitiyspakkauksen makuupussi 🙂 niillä pärjättiin hyvin, tosin se ei pidä tuulta. Kun ilman kylmeni siirryttiin "tuulipuku" tyyliseen haalariin . Toi popin haalari ois ollu kyllä kätevä jos oisin ollu siitä sillon tietoinen ja meillä ei ennestään olis ollut mitään pukuja 🙂

 10. Minnaa kirjoitti:

  Kivoja takkeja, voi eeeei!

  Mutta joo, meillä on Ellulla nyt vanuhaalari vaunuiluun ja maassa konttailuun kurahousut+takki, joissa on "sitä pörröä" sisällä. On meillä välikausihaalarikin, mutta se on vielä liian vähän, alle pitäisi laittaa fleecepuku, jota meillä ei ole, kun on vain villahaalari… Jos nyt en olisi ostanut vielä mitään, ostaisin fleecepuvun (sitä kun voi käyttää vaunuissa päikyillä kun ilmat lämpenee) ja sellaisen välikausihaalarin, joka on sopiva syksyllä.

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos kaikille kommenteista ja hyvistä vinkeistä! Varmaan päädyn itsekin ostamaan jonkun hyvän fleecehaalarin rattaisiin ja sitten sellasen isomman vk-haalarin kurjemmille keleille, joka menee sitten ens syksynäkin. Ja sitten toki ainakin yksi hienostelu takki kesäksi/kevääksi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *