Hae
Love Beyond Words

IRC-Galleria ♡

Nyt päästään muistelemaan hieman vanhoja gallerian kuvien muodossa. Ajasta jolloin olin 16-18 vuotta ei olekaan juuri muita kuvia kuin nuo gallerian kuvat :/ Nuitten kuvien aikaan elettiin siis vuosia 2006-2008 ja opiskelin Kuopiossa ravintolakokiksi. Nuiden vuosien aikaan kyllä sattui ja tapahtui kaikenlaista.

Ihan alkuun on pakko tietenkin alottaa muutamalla poseerauskuvalla koulusta. Ensimmäisessä ollaan lähdössä penkkareita juhlistamaan. Ikimuistoista kyllä oli seistä siellä penkkarirekan kyydissä ja heitellä karkkeja. Toinen kuva on koulun pukuhuoneesta, kun oon valmitautumassa rankkaan työvuoroon.


Nämä kuvat ovat myös kouluun liittyviä. Parissa kuvassa ollaan tanssimassa vanhoja. Kerrankin oon ollu nättinä, vaikka näin itse sanonkii 😉 Se on se ainut kerta millon kävin oikeen kampaajalla laitattamassa tukan ja meikin. Yhdessä kuvassa ollaan koulun työharjottelussa Ninjan kanssa. Ja viimeisessä kuvassa on tunnelmia Irlannin työharjottelusta vuodelta 2008.

Sitten vähän perus arkea. Vakkaripaikka oli sillon GM:n suomipoppi puoli. Tuossa ylimmässä pikkukuvassa ollaan Tipen kanssa käymässä Helsingissä. Ja kahdessa viimeisessä pikku kuvassa on tunnelmia vapulta ja Ninjan ”kotibileistä”.

Nämä kuvat ovat puolestaan Mallorcan 2007 työharjottelusta. Ikimuistoinen reissu ja rusketuskin oli sillon kohillaan.

Näihin kuviin on hyvä lopettaa. Joskus oltiin nuoria ja näpsäköitä 😉

6 kommenttia

 1. Sonja kirjoitti:

  Ihana postaus 🙂

 2. Cindderella kirjoitti:

  Heeei vähänkö sulla on ollu magee penkkariasu :))

 3. Emilia kirjoitti:

  Onpas hauska huomata, että sulla on ollut penkkariasuna sama merirosvopuku kuin minkä itse ostin viime halloweeninä! Jännä, että edelleen myydään täysin samaa asua 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! Tykkäsin kyllä itekki : )

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah, varmaan sama mallisto vuosikymmeniä siellä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *