Hae
Love Beyond Words

Detria Arbutin – tuotekokeilun ensivaikutelmat

Sain vähän aikaa sitten sähköpostiini viestin, jossa kyseltiin innokkuuttani lähtee mukaan kokeilemaan Detria Arbutin tuotteita. Ja tottakai lähdin innolla mukaan tähän kokeiluun!
Itse Detria Arbutinin sivuilla sanotaan tuotteista seuraavaa:


Detria Arbutin tuotesarja on erityisesti kehitetty  poistamaan maksaläiskiä, ehkäisemään ja korjaamään ikääntymisen merkkejä sekä suojaamaan ihoa UV-säteiltä. Tuotteen on myös tarkoitus vähentää punoitusta ja vahvistaa herkkää couperosa-ihoa. Ihonhoitosarja on laadukas ja hajusteeton puhtaasta lapin luonnosta. 

Sivuille pääset tästä
Tällä hetkellä facebookissa on myös menossa Rakas äiti – Varoja lastensairaalalle 2017 -kampanja, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa lastensairaala 2017 hankkeelle. Detria lahjoittaa jokaisesta FB-sivun tykkäyksestä 0,10€ hankkeelle, eli nyt kaikki hopihopi tykkäilemään! 
Kuva


Myös ostettaessa Detrian verkkokaupasta Arbutin tuotteita lahjoitetaan 2€  ja  Relaxant- tuotteista 1€ Lastensairaala 2017-hankkeelle. Kunhan vaan muistat käyttää kampanjakoodia: lastensairaala2017. 

Sitten itse tuotteisiin. Valitsin siis testattavaksi Detria Arbutin Couperosa Päivävoiteen ja Detria Arbutin Couperosa Silmänympärysgeelin. 

Päivävoide vahvistaa, kosteuttaa kuivaa, arkaa ja ohutta ihoa. Rauhoittaa punoitusta ja suojaa herkkää ihoa kuivuudelta, lämpötilanvaihteluilta, tuulelta, epäpuhtauksilta ja meikiltä.

Silmänympärysgeeli pitää ihon pehmeänä ja joustavana, ravitsee ihoa, ehkäisee ihon kuivumista ja täyttää ilmejuonteita. Geeli sopii myös muille herkille ihoalueille.

Hain nämä kyseiset tuotteet postista lauantaina, joten olen ehtinyt kokeillä näitä vasta pari päivää. Itse tuloksista tulen sitten raportoimaan myöhemmin. Nyt kuitenkin hieman ensivaikutelmia. 
Päivävoide oli väriltään vaaleanruskeaa, hajutonta, jota oli erittäin mielyttävä levittää naamalle. Kuivuminen kesti jonkun aikaa, mutta iho oli sen jälkeen ihanan pehmeä. Joten ensivaikutelma oli hyvä.

Silmänympärysgeeli oli myös ruskeaa ja hajutonta. Se oli myös helppo levittää, sillä geeli on pipetissä, joten nestemäinen aine ei sotke paikkoja.  Tämän tuotteen pitäisi auttaa myös tummiin silmänalusiin, jotka ovat varmasti jokaisen uuden äidin riesana, joten toivotaan että tuote täyttää odotukset. Kummatkin tuotteet vaikuttivat olevan myös erittäin riittoisia, sillä pieni määrä voidetta riitti peittämään koko ihoalueen.

Tulen tekemään tuotekokeilusta seuraavan postauksen kunhan olen testaillut tuotteita jonkin aikaa, mutta ensivaikutelmat molemmista tuotteista olivat hyvät. 

4 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Miksen mie saa ikinä mitään tuollasia sähköposteja, miulla sentään jopa ON couperosa! Tai sit ne menee vaan suoraan roskapostiin 😉

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Sun pitää laittaa vihanen kirje menemään tuonne! 😀

 3. Tania kirjoitti:

  Minäkin sain kokeiluun nämä samat ja vaikuttavat oikeen hyviltä iholla:)

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Laadukkailta kyllä vaikuttaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *