Hae
Love Beyond Words

Päivä 2 ~ omaa aikaa

Tänään päivä starttasi klo. 7.00, kun heräsin Kimmon heräämiseen. Lilian oli kerrankin nukkunu yönsä hyvin, sillä se heräsi vain kerran puol neljän aikoihin. Tällä kertaa Kimmo nousi ylös ja teki maidon, mutta ei neidillä ollut ees nälkä, vaan hän jatkoi tyytyväisenä uniaan huomattuaan, että kaikki oli hyvin 🙂 Seuraavan kerran Lilian heräs 7.30, joten saatiin nauttia aamukahvit ihan rauhassa!

Lilian on kova tyttö komentelemaan, joten jos aamupuurolla menee luvattoman kauan valmistua niin siitä saa kyllä kuulla. Parasta on siis antaa tytölle maissinaksu ensihätään. 😉 Aamu puuhien keskellä on myös aikaa ihastella Miloa, joka onkin ihan parasta viihdettä. Harmi vaan ettei Lilian saa vielä sitä kiinni 😉

Ruoka

Aamu

Päivällä lähdettii käymään porukalla vähän kaupoilla pyörimässä. Ja ihan vaan pyörimässä, sillä mitään ihmeellistä ei tarttunut mukaan. Milokin tykkäis kovasti aina lähteä mukaan ja nytkin se oli sotkenu ittensä mun laukkuun kiinni.

Hiukset & Naama
Päivä

Tämän päivän kohokohta oli ehdottomasti, kun mun vanha luokkakaveri tuli käymään. Ihanainen höppänä Ninja! Ei oltu nähty varmaan viiteen vuoteen, mutta samanlainen hassu se oli vieläkin <3

Kimmo lähti kolmen aikoihin humputtelemaan työporukan kanssa, joten jäätiin taas tyttöjen kesken kotiin. Käytiin hakemassa kaupasta herkkuja ja sitten ollaan vaan syöty, leikitty, katottu telkkaria ja maattu sohvalla. Ollaan molemmat oltu vähän väsyneitä, joten Lilianin kiukkupuoli aina sai välillä vallan.

Päivän kuva

Ilta

No onneksi se meni nytten jo kahdeksan aikoihin nukkumaan, joten saa viettää oikeen laatu aikaa ”yksinään” ;D Mikäs tähän hetkeen sopiskaan paremmin kuin valkkari ja Ben&Jerrys-jäätelö. Kuulin tänään, kun joku puhu kyseisestä jäätelöstä ja pakkohan sitä oli sitten itekin käydä hakemassa purkillinen! Oma-aika beben mentyä nukkumaan on kyllä niiin <3

Tärkeintä

Nyt mä jatkan tätä löhöilyä sohvalla katsomalla kaikkee hömppää telkkarista ja toivon, ettei makkarista alkaisi kuulua mitään huutokonserttia.

4 kommenttia

 1. Elina | PikkuPeikkoPrinsessat kirjoitti:

  Oma aika on niin parasta! <3

 2. Unknown kirjoitti:

  Vitsi mäkin kyllä nautin niistä hetkistä kun saa olla YKSIN. Se onki harvinaista herkkua Se 😀

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Päivän työ tehty, kun saa oman pikkusen unten maille 😉 Sit on niin kiva rentoutua 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Sun pitää ajaa mies illaksi pois kotoo, niin saat nauttia ajasta yksin kun poju menee nukkumaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *