Hae
Love Beyond Words

Päivä 4 ~ vauvajumppaa

Palataan taas haasteen pariin. Tänään päivä käynistyi kahdeksan aikoihin perus aamupuuhilla, jonka jälkeen suuntasimme heti Lilianin kanssa vauvajumppaan.

Aamu

Lilianille tunti oli liian rankka ja hän väsähtikin kesken tunnin. Onneksi hän vaan veti rätin kiltisti naamalle ja laittoi silmät kiinni, eikä saanu mitään väsymysraivareita. Jumpan jälkeen Lilian nukkuikin huikeat 2.5 tuntia!
Minä tietenkin käytin ajan hyväksi ja söin eilen tekemääni kasvissosekeittoa. Keitot on kyllä niin herkkua! Harmi vaan kun tuo mies ei suostu syömään mitään kasvisjuttuja, niin pitää tehdä aina vaan itelle sellasia :/

Päivä & Ruoka

Samalla hieman tietenkin nettisurffailin ja löysin huuto.netistä Lilianille lämpöpussin rattaisiin. En tiiä tuleeko sille enää käyttöä keväällä, jos tuo kesä pikkuhiljaa nyt tulis. Luultavasti tulen ottamaan tuon koppaosan kuitenkin tällä viikolla irti, sillä Lilian ei enää yhtään viihdy siellä hereillä ollessaan, vaan koko ajan pyrkii pois sieltä. Minkä ikäisenä te ootte siirtyneet ratasosaan? 

Päivällä kokeiltiin hieman syöttötuolissa istumista, kun saatiin eilen ostettua siihen pehmustekin. Annoin Lilianille maissinaksun käteen, mutta eihän se malttanu sitä ollenkaan mutustaa, kun oli niin paljon uutta ihmeteltävää. Oli kyllä niin innoissaan, kun pääsi ihan ite istumaan tuoliin! 🙂 Mun pieni tyttö on jo niin iso!

Tärkeintä

Päivän kuva

Illalla oli taas vuorossa ab challenge! Enää viikko jäljellä haastetta! Suht kivuttomasti on kyllä menny tää haaste ja päivääkään ei oo jääny välistä. Tosin, joskus on joutunut käyttää lepopäivän tekemällä haastetta, jos on jäänyt edellinen päivä välistä. Nyt vasta huomasin kyllä, että oon tehny jalkojen nostot hieman eri tavalla, joka on ehkä hieman kevyempi vaihtoehto. Korjataan tilanne viimeselle viikolla ja tehdään loppuun sitten sillä oikealla tavalla 🙂  Kuinka moni lukijoista on pysynyt vielä mukana? Ja kuinka moni meinaa ottaa ensi kuuksi jonkun toisen haasteen? Itse meinasin olla hurja ja alottaa kyykkyhaasteen!

Hiukset & Naama
Ilta

10 kommenttia

 1. Tuija kirjoitti:

  Meilläkin syöttötuolissa istuminen on edelleen TODELLA jännää. 😀

  Mä oon vielä mukana vatsalihashaasteessa ja teen samaan aikaan kyykkyhaastetta. Tosin aloitin hieman myöhemmin ja nyt menossa päivä 22, eli mulla vielä pari päivää enemmän jäljellä. Mutta kyllä se siitä!

 2. Nea kirjoitti:

  Heh, just eile siirryttii vaunuist rattaisii 🙂 ois voinut jo aiemminkin mut se oli tälle mammalle liian kova paikka, että ei oo enää pikkuvauvaa.. 🙂

 3. Unknown kirjoitti:

  Täällä neiti aina nukkuu lenkillä, joten mitään kiirettä siirtymisessä ei ole 🙂 ..matkarattaissakin kulkee vielä kaukalossa, mutta heti kun osaa istua, niin lykkään kyllä suoraan rattaisiin istumaan!

 4. Sirie / Syyskuun palasia kirjoitti:

  Meillä Iivo oli 5kk kun vaunuista otettiin koppa pois ja siirryttiin rattaisiin 🙂 Helpotti todella paljon, kun sai Iivon hereillä ollessa nostettua selkänojaa, ei hän muuten olisi vaunuissa enää viihtynyt 🙂

  Multa on jäänyt noi haasteet ihan välistä, mut ajattelin lähteä kyykkyhaasteeseen tai tuohon AB-haasteeseen ensikuussa 🙂

 5. Unknown kirjoitti:

  Mäkin oon miettiny et millon sen oikeen voi vaihtaa. Hyvin vielä Hugo kyllä on pärjänny kun selkänojaa vaan on nostannu, muttaku mun kantokopassa on semmonen lampaantalja ni voi pian olla aika kuuma…

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Huh! No siinä on jo haastetta! Voi olla paikat aika palasina 30-päivän jälkeen 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Eiooeii:/ Mä tänään kauhistelin puolestaan sitä, kun vaatekoko vaan kasvaa ja kasvaa 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meilläkin onneksi nukahdetaan aina lenkillä, mutta esim kaupoilla ollessa herää aina jossain välissä ja sitten alkaa jalat ja pää tulla ulos sieltä 😀

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ens kuussa sitten vaan mukaan haasteeseen! 🙂
  Joo onhan se kiva nähdä sieltä rattaistaki jotain muuta kun katto ja taivas, vois kuvitella että viihtyy paremmin 🙂

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Voi tulla kyllä aika tukalat oltavat siellä. 😀 Minäkin yleensä puen aina liikaa päälle ja raukka ihan hiessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *