Hae
Love Beyond Words

Päivä 7 ~ Aurinko & Iloinen vauva

Eilen Lilian antoi meidän nukkua ruhtinaallisesti puoli kahdeksaan asti! Kimmo meni vasta 11 töihin, joten aamulla kerettiin touhuta vaikka mitä! Pestiin pyykkiä, vaihdettiin Milolle uutta hiekkaa, kylvetettiin Lilian ja pääsin myös lempi puuhani pariin: järjestelemään vauvan vaatteita! Tosin pienien vaatteiden pois heittäminen on aina haikeeta. Nytkin kaapista lähti monta ihanuutta varastoon :/

Naama & Tärkeintä – Kaksi hieman eriävää mielipidettä heräämisestä 😀 

Aamu

Klo 11 meillä oli muskari. Lilianista näkee kyllä, kun se nauttii, kun näkee muita vauvoja. Se haluis koko ajan saada niiltä huomiota, kattoo niitä tarkkaavaisesti, yrittää koskettaa ja juttelee paljon. Eilen se tais ymmärtää, että ollaan tutussa paikassa, kun kädet alko innokkaasti huitomaan, kun ensimmäinen laulu alkoi!

Muskarin jälkeen käytiin kotona syömässä, jonka jälkeen suunnattiin heti ruokakauppaan. Sen jälkeen käytiin taas kotona syömässä ja lähdettiin pitkälle kävelylle ulos. Oli niin upea ilma! Tänään päästiin Haltialan tilalle asti, mutta ulkona ei ollut vielä kuin lehmiä. Odotan kyllä niin kovasti tätä kesää. Sillä ei tarvitse miettiä töitä ja Lilianin kanssa pääsee touhuamaan ulkona joka päivä! 🙂 Ja saadaan pian vaunuttelukaverikin tästä läheltä 😉

Hiukset –  Ja lisäksi voin kertoo, että nahkatakki oli tolla kelillä ihan liikaa! 

Päivän kuva
Päivä

Käveltiin vielä postiin hakemaan pikku paketti. Joku on nyt vähän hurahtanut Ebayhin, kun lähes joka päivä luukusta kolahtaa jotain ihanaa! Sain vähän jo kuullakin tästä 😀 Mutta minkäs sille voi, kun ne on niin halpoja! Ois rikos olla ostamata 😀 Nääkin lähti alle 10e yhteensä.

Ilta

Kävelyreissun jälkeen suunnattiin kotiin. Lilian alko jo hermostua, kun oltiin reissussa lähemmäs kaksi tuntia. Tyttö oli niin innoissan, kun vihdoin pääsi pois vaunuista. Kilju vaan onnesta ja nauro <3 Tänään Lilian oli kyllä mega hyvällä tuulella koko päivän! Sain tehtyä ruuankin Lilianin ollessa hereillä. Tosin pieni kitinä alkoi yltyä taas illan mittaan ja tyttö simahti jo 19.30.

Ruoka 

2 kommenttia

  1. Laura // Tehtävänimikkeenä Laura. kirjoitti:

    Mä yritin kokeilla e bayta kerran, mutta en osannut yhtään:D ja en uskaltanut kokeilla kun mietin postikuluja ja tullimaksuja?:o tuleeko niitä?:o

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Rohkeesti vaan! 🙂 Sieltä löytyy vaikka mitä kivaa, tosin siihen jää niin koukkuun! Siinä kyllä sanotaan, jos on postikuluja ja voi valita myös, että näkee sellaset tuotteet vaan jossa ei oo postikuluja. Myöskään tullimaksuja ei oo, jos tilaa vaan jotain muutaman euron juttuja. Olikohan se jotain 50e se raja, että olis tullimaksut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *