Hae
Love Beyond Words

Viikko 13/52

Tässä tulee hieman myöhässä vasta edellisviikon kuvia tähän viikko postaukseen liittyen. Nyt pääosassa on isukki, koska hän niin tykkää kuvattavana olemisesta 😉

Pari hassua kuvaa myös meistä neiteistä. 
Tällä viikolla tuleekin sitten vähän kivempia kuvia, kun pukeudutaan kaikki hienosti ja melkeen ammattikuvajaa on lupautunut ottamaan meistä kunnollisen perhepotretin 😉 Mutta nyt saatte taas tyytyä tälläisiin kivoihin kotikuviin. Pitäs keksii aina joka viikko jotain erilaisia kuvia, kun muuten tästä viikko postauksesta tulee aika tylsä.Onneksi kesä tulee, niin ehkä me päästään vähän enemmän pois täältä neljän seinän sisältä 😉 

2 kommenttia

  1. Tuija kirjoitti:

    Kivoja kuvia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *