Hae
Love Beyond Words

Lilianin menopeli ♡

Viime viikolla koitti se päivä, jota kauhulla odotin. Jouduin ottaa vaunukopan pois ja siirtymään ratasosaan. Tää on varmasti yksi merkittävimmistä vauvavuoden tapahtumista, jolloin huomaa että oma pieni vauva kasvaa ihan hirmuista vauhtia. Merkiltään meillä menopeleinä on Hartan Topline X 2013 ja väriltään # 526.

Enää rattaat eivät näytä söpöiltä pikkuvauvan rattailta :/

Mutta Lilian oli ainakin innoissaan! Nyt se saattaa jopa nähdä uloskin jotain pitemmillä vaunuttelu reissuilla! 😉

Ollaan kyllä oltu erittäin tyytyväisiä rattaisiin! Isot pyörät oli ainoo järkevä ratkaisu, kun vauva syntyy syksyllä, ennen loskapaska säitä. Vaikka tänä talvena ei tuota lunta ollutkaan hirveitä määriä, niin silti varmasti ohjattavuus ja keveys on varmasti parempi mitä kääntyvillä etupyörillä olisi ollut. Vaunuja on helppo käyttää ja koppaosan irroittaminen kävi tosi helposti, sillä ratasosa oli valmiina sen alla. Se mahdollisti myös, että koppaosan ollessa vielä sitä pysty tarvittaessa nostamaan hieman ylöspäin, jos olo kävi liian tukalaksi. Vaunun alhaalla on myös kivasti säilytystilaa, jonne mahtuu helposti päivän ostokset. Toki rattailla oli aika suolainen hinta uutena ja halvemmallakin olisi varmasti saanut yhtä näppärät. Ihastuin kuitenkin näihin heti ensisilmäyksellä, joten pakkohan ne oli sitten saada. Uskon, että näillä on kuitenkin jonkinlainen jälleenmyynti arvo sitten kun näistä raaskii luopua.

Kesäksi olisi kuitenkin kiva löytää jotkut hieman vähemmän tilaa vievät ja näppärät shoppailu/matkailuvaunut. Vielä en ole alkanut matkarattaita metsästämään joten hyviä ehdotuksia otetaan vastaan! 🙂

8 kommenttia

 1. Minnaa kirjoitti:

  Kivan tuntuiset vaunut teillä! Ja voi jesta, miten iloisen ja reippaan näköinen Lilian aina on kuvissa! <3

  Meillä on matkarattaina käytettyinä ostetut carenat, kaverilla on samat uutena ostetut, ja carenoissa ainakin hinta-laatu-suhde on ollut kohdillaan ja menevät aika pieneen tilaan. Muuten en osaa kommentoida. 😀

 2. Jenni kirjoitti:

  Me ostettiin ihan Prismasta Z-line City Jogger matkarattaat ja ovat ollet toimivat ja hyvät. Niin se aika vaan menee vauhdilla, itse venytin myös viimeiseen asti vaunukopasta luopumista. =)

 3. Tuija kirjoitti:

  Meidänkin pitäisi vaihtaa ratasosaan, varsinkin nyt kun on taas saanut käyttää makuupussia vaunuissa, alkaa ne käydä pieniksi. Jotenkin se koppa on vaan niin paljon helmpompi nukutukseen!

  Mä tilasin saksasta Hauck Malibut ja tykkään! Ja saa niitä toki Suomestakin, tuolla oli vaan ylläriylläri halvemmat. Ei mee ihan niin pieneen nippuun kun jotkut, mutta ihan riittävän pieneen tilaan saa ja ne on helpot kasata ja koota. Ja tosi näppärä kulkea niiden kanssa! 🙂

 4. Silkkitassu kirjoitti:

  Me vaihdettiin ratasosaan heti kolmen kuukauden kohdalla kun E ei tykännyt enää kopan ahtaudesta. Selkänojalla on kolme eri korkeus säätöä meidän Emmaljungan city crosseissa, joten vielä siellä ei istuta suorassa kuitenkaan. Kevyemmät rattaat odottaa sukulaisten luona että saatais ne tuotua kotiin.

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kyllä se vaatii aina pienet sirkustemput, että saa Lilianista iloisen näkösen ;D

  Joo käytettynä onkin ihan fiksua ostaa, varsinkin jos ei oo paljon käytetyt 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo hassua, että tuollasesta asiasta kuin ratasosaan siirtyminen pitää tehdä itelle niin suuri asia 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ulkomailta saa kyllä tilattua miljoona kertaa halvemmalla, kuhan löytää sellasen luotettavan paikan 🙂 Munkin tutut tilas ebaystä alle 200 eurolla tuollaset saman tyyliset vaunut mitä meillä!

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meilläkin saa onneksi säädettyä eri korkeuksiin ja jos Lilian sattuu nukahtamaan niin on helppo laittaa takas makuuasentoon. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *