Hae
Love Beyond Words

Vaimon stressaava arki!

Huh nyt aletaan olla jo voiton puolella tästä häähässäkästä. En haluu ees minkalainen stressi tulee sitten oikeasti hääjuhlia suunnitellaan, jos jo tuollainen yksinkertainen juttu kuin kakku saa aikaan niin mielettömän paniikin ja stressin minussa 😀 Tänään tosiaan kakku kahviteltiin täällä meillä sukulaisten ja kavereitten kanssa ja huomenna olisi tarkoitus lähteä kohti pohjois-suomea mun porukoitten luokse jatkamaan kahvitteluja.

Itse kakun tekeminen oli aika fiasko taas 😀 Multa pitäs kieltää kyllä niitten tekeminen, kun siitä ei koskaan seuraa mitään hyvää 😉 Yritin tällä kertaa olla fiksu ja tehdä pohjan jo eilen, mutta taikinaa tuli liian vähän, joten ihan pieleenhän se meni. Tänään sitten paniikissa Kimmo lähti heti ettimään valmispohjaa, mutta ensimmäinen pikkukauppakin aukes vasta klo 9 ja eipä siellä tietenkään sellaista ollu. Jouduin sitten tekemään koko kakun alusta loppuun asti parissa tunnissa  miehen hoputtaessa vieressä. Ensimmäinen kriisi siis saatiin heti aikaan. Mulle on tärkeää tarjoilut ja Kimmolle se, että koti on tiptop. ;D

Päivästä kuitenkin selvittiin hengissä, jonkunlainen kakun tapainen saatiin pöytään ja koti oli siedettävässä kunnossa. Viimeisetkin kahvittelijat poistuivat puoli kuuden maissa, jonka jälkeen sai vihdoin Liliankin huokaista. Rankkoja päiviä, kun pitäs edustaa tyytyväisen koko päivä! ;D

Perhe selfie 

9 kommenttia

 1. Nea kirjoitti:

  Voi, mä oon ihan samanlainen kakkujen kanssa! Päässäni vielä kuvittelen että siitä tulee tosi hieno ja sitten kiroan kun ei siitä tullut ees mitään kakkua muistuttavaakaan 😀 lilianilla on kaunis mekko muuten 🙂

 2. Tuija kirjoitti:

  Hei, suuresti onnea tuoreelle vaimolle! 🙂

  Mä olin ajatellut etten suuremmin stressaa hääjärjestelyistä ja että jos joku yksityiskohta nyt ei oo ihan just tip top niin en anna sen pilata päivääni. No, sain sit edellisenä päivänä pienet itkupotkuraivarit keskellä kaupungin keskustaa, että vissiin vähän stressasin! 😀 mut sit itse hääpäivänä kaikki meni hyvin, eikä mua haitannut että esim alkoholittomat alkumaljat oli joku laittanut edellisenä päivänä pakkaseen ja juotiin sit mehua, minäkin, joka olin raskaana silloin. 🙂

 3. Sonja - Toinen mahdollisuus kirjoitti:

  Hei, mä en edes osaa tehdä kakkua 😀 Et voi olla huonompi kuin minä 😀

 4. Janina kirjoitti:

  Paljon onnea tuoreelle vaimolle! <3

  Ite en osaa tehdä ollenkaan kakkua. =(

 5. Diana kirjoitti:

  Täälläkin yks toinen joka ei todellakaan tee kakkuja ite 😀 En vaan osaa! Mut onnea <3

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo mullakin oli tosi hieno idea päässä! Siinä oli kaikkia hienoja koristeluja ja kirjotusta jne 😀
  Tuo mekko oli lahja Lilianin mummilta ja sopii hyvin! 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂
  Voi kun osaiskin olla stressaamatta itse juhlapäivänä, mutta aika mahdoton ajatus. 😀 Tosin varmaan parin ALKOHOLILLISEN maljan jälkeen ei enää stressaa mistään 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah 😀 Se leipominen onki aika tähtitiedettä oikeesti 😉 Mutta onneksi nykyajan vaimot voi hakea kakkunsa kaupasta 😉

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! <3
  Se on varmaan ihan hyvä, jos ei osais tehdäkään ja tiedostas sen, niin ei tulis siitä stressiä ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *