Hae
Love Beyond Words

Isyysloma = Äidin lomaa

Kimmo on siis viettämässä vikaa isyysloma viikkoaan kotosalla. Niin hassua, kun ei ite tartte hoitaa kaikkia päivän juttuja yksin! Ja päivät ovat muutenkin täysin erilaisia, sillä auto on käytössä ja voidaan tehdä yhdessä asioita. Ja mikä oudointa voin lähteä yksin ovesta ulos keskellä päivää! Oli siis ihan hyvä ratkaisu ettei pidetty kaikkia isyysloma viikkoja putkeen. Nythän tää on melkeen yhtä lomaa ollut, kun on ollut seuraava loma tiedossa mitä odottaa 😉

Tänään olin käymässä hullareilla YKSIN! Aluksi meidän piti mennä yhdessä, mutta ei sitten Kimmo jostain syystä innostunutkaan ajatuksesta kaupan ovella ja lähti Lilianin kanssa kotiin. No sainpahan ainakin kierrellä rauhassa. Ihan hulluksi meno ei kuitenkaan  yltynyt ja poistuin kaupasta muutaman kympin köyhempänä.

Nyt sen vasta huomaa kuinka väsyttävää oikeasti on hoitaa koko päivän Liliania yksin. Koko päivän pitää olla sosiaalinen, keksiä uusia leikkejä, lohduttaa itkevää vauvaa, koittaa saada väsynyttä vauvaa nukkumaan, syöttää parin tunnin välein, vaihtaa vaippaa, pukea ja riisua vaatteita ja siinä samalla myös koittaa hoitaa kotihommia. Nyt kun meitä on kaksi, tämä aika on kuin lomaa. Kimmo on hoitanut yösyötöt ja hoitanut enimmäkseen muutkin syöttämiset, nukuttamiset ja pukemiset. Tästä johtuen ehkä Lilianilla onkin ollut melkeen joka päivä samat vaatteet 😉 Tässähän tulee melkeen huono omatunto, kun ei tarvitse hoitaa kaikkia vauvan hoitoon liittyviä rutiineita yksin. Onneksi tämä tilanne korjautuu kuitenkin jo ens viikolla, kun Kimmo on taas aamusta iltamyöhään töissä, joten ehkä nyt vaan nautin tästä ajasta! 😀

4 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  On Se kyllä ihan erilaista kun kummatki on kotona. Kivaa luksusta Se on välillä, mutta loppujen lopuksi parempi on että toinen on päivät muualla ni ei tarvi toisia kattella 24/7 😀 Joo oon ihana tyttöystävä. Sitten on viikonloput mitä oottaa ja pysyy jotenki perässä että mikä päivä onkaan 😛

 2. Silkkitassu kirjoitti:

  Oltiin se kolme kuukautta E:n syntymän jälkeen yhdessä kotona, joten kyllä voin sanoa että oli ihanaa. Väsyttäväähän se alku oli toisenkin kanssa, mutta pääsi sentään vessaan ja suihkuun yksin.
  Nelipäiväinen viikko on miehelle helpotus, ei ihan koko viikkoa joudu olemaan yksin vauvan kanssa. Ja kohta on kesä ja eka osa kesälomasta. 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ohoo, oon unohtanu kokonaan vastata. Dementia iskee näköjään jo nytten 😀
  Mutta oon ihan sama mieltä, sekois vieläkin enemmän jos kummatkin ois 24/7 täällä 😀

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Nojoo, tuo on jo aika pitkä aika yhdessä kotona. Voin kuvitella, että välillä alkaa toisen naama ärsyttämään :/ Tuollaset viikon pätkät menee vaan hujauksessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *