Hae
Love Beyond Words

Lapsimessut

Eilen tuli käytyä itsekin Lapsimessuilla. Liikenteessä oli sadoittain äitejä, isejä, vauvoja ja rattaita. Itse olin messuilemassa ilman Liliania mammakavereitten kanssa. Niiltä, jotka rattaiden kanssa olivat liikenteessä vaadittiin kyllä aikamoisia hermoja 😉

Aikaa vierähti messuilla  kolmisen tuntia. Odotukset oli kovat, mutta loppujen lopuksi messut olivat aika pettymys. Mukaan tarttui vain mehujehu ja ihanat pinkit kurarukkaset. Paljon ihania vaatteita ja muuta vauvahömppää oli kyllä tarjolla, mutta onnistuin pitämään kukkaron nöyrit tiukasti kiinni. En ole vielä innostunut nuista ”merkki” vaatteista, sillä ne menevät niin nopeasti vielä pieneksi Lilianille.

Oltiin messualueella jo heti 10 aikoihin ja miikkarin pisteellä oli heti täysi kuhina, kun mammat koittivat kyynärpäätaktiikalla saada parhaat päältä. Onnistuin nappaamaan kuvan, kun miikkarin pisteellä oli pikkasen rauhallisempaa.

Kivoimpia pisteitä oli kaikki erilaiset söpöt pikku puodit, jossa oli vähän erilaista tarjontaa, eikä nuita samoja kuoseja mitä on miikkarit ja metsolat  täynnä. Toki myös sellaset pisteet oli kivoja, josta sai myös jotain maisteltavaakin 😉 Mukaan ilmaseksi ei saanut viedä muuta kuin pari hassua vauvan ruoka purkkia parista eri pisteestä. Eli aika köyhät messut senkin suhteen.


Kuinka moni on jo käynyt kyseisillä messuilla? Minkälaisia löytöjä mukaan lähti? 🙂 

ps. Vielä huomiseen asti aikaa osallistua pääsiäis ARVONTAAN! 🙂 
pps. Eilen Lilian täytti jo puoli vuotta! Enää puoli vuotta, niin on kokonainen yksi vuosi kasassa! Puolivuotis kehitys postaus siis tulossa lähiaikoina 🙂 

6 kommenttia

 1. Minnaa kirjoitti:

  Onnea puolivuotiaalle!!

  Ja kiva kuulla messukuulumisia. Mie en ole vielä koskaan ollut, ehkä ensi vuonna voisi mennä kääntymään, jos on tarvetta oikeasti ostella jotain, esim. kesävaatteita. Muuten ehkä turvallisempaa olla menemättä. 😀

 2. Jenny kirjoitti:

  Mustakin ne oli vähän pliisut messut 😮 ostettiin kans toi mehujehu!!:) ja me oltiin vaunujen kanssa, huh mikä homma 😀

 3. Emilia kirjoitti:

  Onnea puolivuotiaalle, niin se aika vaan menee nopeasti 🙂
  Nuo Mehujehut on ihan huippuja, mäkin just tilasin niitä ja nyt jo ovat olleet kovalla käytöllä!

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo kyllähän siellä rahaa saa menemään, jos innostuu 😉 Ja onhan nuo sellanen vähän pakko käydä ainakin joskus kokemassa 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Et ollu kyllä ainoo sit vaunujen kanssa ;D Ehkä ens vuonna uskaltaudun itekin Lilianin kanssa, kun oli niin orpo olo ilman 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! Tuntuu kyllä, että vastahan oli viime syksy ja vasta odottelin neitoo maailmaan ja nyt se on puoli vuotta!
  Hyvä tietää, että on ollu tarpeellinen tuo mehujehu. Vielä kuitenkin hetken se odottaa käyttäjäänsä tuolla kaapissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *