Hae
Love Beyond Words

Viikko 15/52 & Ensimmäinen kerta

Vauvavuoden aikana tulee aika monta ensimmäistä kertaa vastaan ja aina ne on yhtä jännittäviä kertoja. Muistan, kun esimerkiksi annettii sosetta ensimmäistä kertaa, niin tästä ihmeellisestä tapahtumasta piti räpsiä kuvia ja videota koko ajan. Varmaan Lilian oli ihmeissään enemmän salamavalojen välkkeestä kuin itse ruuasta.

Tällä viikolla taas ensimmäisiä kertoja on koettu roppa kaupalla. Oltiin keinumassa ensimmäistä kertaa. Ja heti alkuun huolestuneille kerrottakoon, ettei istutettu Liliania keinussa kuin hetken aikaa 😉 Lilian oli taas ihmeissään uudesta asiasta, mutta ihan kovimpaan vauhdin hurmaan ei vielä toki tyttö päässyt.

Käytiin myös ensimmäistä kertaa Ikeassa. Ikea-neitsyys olikin hyvä suorittaa tälleen keskellä viikkoa päivällä, jolloin mahdollisesti ei joudu kovaan ruuhkaan ja lihapullajonokin etenee sutjakasti.

Ja ehkä se suurin asia mikä on tapahtunut tällä viikolla on: Ensimmäinen hammas! Nyt ei sitten pahemmin enää kannata työntää sormia Lilianin suuhun tai tulee puraisu terävästä hampaasta! Ensimmäinen hammas sijaitsee alhaalla edessä ja luultavasti toinenkin hammas on siihen viereen kovaa vauhtia matkalla. Hampaiden teko on sujunut suht hyvin ja yhtenä päivänä on koettu vaan koko päivän kestävää raivoa. Muuten neiti on ollut oma temperamenttinen itsensä.

Muistutus vielä, että arvontaan on vielä aikaa osallistua klo 21.00 asti! Kiitettävästi osallistujia onkin ollut, joten minultakin vaaditaan jo laskutaitoa arpojen laskemisessa. Tänään siis lähtee heti s-postia voittaneelle, joten olkaahan hereillä, niin saadaan paketti postiin 🙂

2 kommenttia

  1. Diana kirjoitti:

    Hahhaa, tytön ilme tuolla kärryissä 😀

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Ihan ku joku pöllö 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *