Hae
Love Beyond Words

Viikko 16/52 & Voihan LAMMAS!

Lammashan kuuluu varmasti monen suomalaisen pääsiäispöytään ja ajateltiin sitten mekin valmistaa sellaista herkkua perjantaina, kun kerran vielä tälläinen ammatti kokki löytyy talosta 😉 Lammas oli kuitenkin aika fiasko ja Kimmo joutui tyytymään mäkki ruokaan.  Ensimmäinen virhe: Osta kunnon lihaa, elä sitä halvinta, joka on täynnä jotain jämäpaloja rullalla. Toinen virhe: Seuraa ohjetta ja anna uunista tulleen lihan vetäytyä rauhassa. Nykyään on muutaman kerran ennenkin käynyt silleen, että ruoka on ollut fiasko liian kiireen takia. Mikä on tietenkin käy aika paljon itsetunnon päälle. Ehkä jatkossa taas kokkaillaan perus kotiruokia, jotka ei vaadi niin suurta keskittymistä. 

Muuten meidän pääsiäinen on sujunut rauhallisesti kotona ja ulkoillessa. 
Tytöt pelleilee ja isi kuntoilee 😉 
COOL BEBE! 

Partsilla on niin lämmintä <3 

Tänään kävimme Haltialan tilalla kävelyllä. Muutama muukin oli saanut saman ajatuksen, sillä koko paikka oli ihan täynnä lapsiperheitä. Ilma on kyllä mitä täydellisin. Tämä onkin taas uusi kriisin paikka: mitä laittaa vauvalle päälle? Päädyttiin sitten vielä pukemaan tuo välikausihaalari, pipo ja rattaisiin jalkasuoja. 
Mukavaa pääsiäisen jatkoa! 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *