Hae
Love Beyond Words

Bile purtavaa ?

Tämä mamma täyttää ensi lauantaina jo 25-vuotta! SIIS 25-VUOTTA! Enää samanlainen matka ja oon jo 50! Aika hurjalta kuulostaa, mutta onneksi vielä sentään ei ole tullut ikäkriisiä 😉

Lauantaina pääsen siis pitkästä aikaa järjestämään itse juhlia! Meidän kaveriporukassa ei ole tapana pitää mitään teemajuhlia, jos ei jotain kummankaa- pänikkä iltamia oteta huomioon 😉 Yleensä meillä keskitytään hyvään ruokaan ja juomaan! Ja niin ois lauantainakin  tarkotus.

Nyt siis kommentti boxi täyteen jotain ihania ja NOPEITA resepti-ideoita, jotka sopivat hyvin illanistujaisiin. Myös boolivinkkejä otetaan vastaan 😉

Tätä postausta kirjottaessa muistin, että en ole vielä kirjotellut ollenkaan polttari postausta. Lupaan korjata asian tämän viikon aikana 🙂

Kuvat: Pintarest

5 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Kinkku-feta- pasteijat on meillä aina menestys! Eli ihan lehtitaikinaa ja sisälle kinkku-feta-maustamaton tuorejuusto- sekoitusta. 🙂 tuorejuusto tekee pasteijasta kosteampaa! Namnamm.. ostan kyllä s-marketista aina yhtä tiettyä kinkkua mikä on superhyvää, mutta eipä nyt tule nimi mieleen! Niin ja voihan sitä laittaa ihan mitä vaan täytteeksi, vaikka pelkkää aurajuustoa jos tykkää 😉

 2. Tuija kirjoitti:

  Mulla muuten oli ikäkriisi kun täytin 25! 😀

  Pakkasessa on sunnuntain piirakkataikina, sen takana ohje kinkkupiirakkaan ja on hyvää! Ja helppoa. 🙂 Kysyttiin kerran alkossa ohjetta booliin ja sillä tuli tosi hyvää: mustikkaviinaa, vadelmalikööriä, spritea ja jäisiä mustikoita. Viimeks ei ollut mustikkaviinaa joten korvasin mansikkaviinalla ja hyvää tuli siitäkin. Ja sit ne anto vinkin myös laittaa boolimaljan pohjalle ison jääpalan, esim ihan pakasterasiassa jäädytetyn, pitää boolin kylmänä pidempään. 🙂 alkossa kannattaa kysyä myyjiltä, sieltä saa yleensä hyviä vinkkejä :). Mahtavia juhlia!!

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo pasteijat on kyllä aina yhtä suosittuja! Ja erittäin hyvää krapula mättöökin 😉
  Varmasti tulee menuuseen jonkinlaista pasteijaa 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Mun pitää ihan miettii aina, että kuinka paljon mä oikeen täytinkään 😀

  Mutta nam, miten hyvältä kuulostaa tuo booli! Tuliskohan hyvää jos ihan soseuttaus sinne sekaan jotain marjoja enemmän makua antamaan. ?

 5. Tuija kirjoitti:

  Ei huono idea tuo marjojen sekaan soseuttaminen! Toki rakenteesta tulee sit erilainen mutta ei kai se haittaa. 🙂 tossa meidän ne marjat tais olla enemmän koristeena ja maku tuli siitä mustikkaviinasta (koskenkorvaa)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *