Hae
Love Beyond Words

Instagram!

Mä pommitan teitä nyt jo toisella postauksella, mutta oli ihan pakko tulla vielä kertoo, että löydyn nyt myös Instagramista! Sain muruselta lahjaksi uuden puhelimen, joten pääsen nyt napsimaan kuvia sinnekin ja olemaan nykyaikainen mamma!  Oon vielä aika avuton käyttämään sitä, mutta ehkä se tästä! 🙂

Nimerkkini on @mmarialove, käykäähän kurkkimassa! 🙂 Onnistuin myös laittamaan instagram gadgetin tuohon sivupalkkiin, josta toivottavasti pääsee ihastelemaan päivittäistä kuvavirtaa, kunhan opin ensiksi käyttämään tuota uutta puhelintakin 😀

Blogeissa näkyy paljon viikoittaisia intagram postauksia, mutta sellaseen en teidän onneksi/harmiksi ajatellut ryhtyä, sillä samathan kuvat näkyy tuolla sivupalkissa tai mahdollisesti muissa postauksissa täällä blogin puolella.

Ketkä teistä löytyy Instagramista?  Laittakaa nimerkkejä kommentti boxiin, niin pääsen klikkailemaan itseni seuraajaksi! 🙂 

6 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Miee!! @noorelv 😉

 2. Diana kirjoitti:

  Seuraan 😉

 3. Unknown kirjoitti:

  Mä oon aanniinamaria ::)

 4. Minnaa kirjoitti:

  Seuraan. 🙂

 5. Emilia kirjoitti:

  Kiva, että olet Instassa! Mäkin olen, nimimerkillä dremincolorblogi.
  Yritin lisätä sua seurattaviin, mutta mun Insta taas jotenkin kiukkuilee. Täytyy kokeilla myöhemmin uudelleen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *