Hae
Love Beyond Words

Mummola part 1.

Kimmon pyynnöstä piti tulla päivitteleen tännekin kuvien kera 😉
Ollaan siis nyt täällä mun vanhempien luona maaseudulla Lilianin kanssa kahdestaan. Lennettiin tänne keskiviikkona ja matka sujui hyvin. Toki pelkäsin, että tulis jotkut megaraivarit lennon aikana, mutta onneksi sellasilta vältyttiin. Jatkuvaa viihdykettä piti kuitenkin olla tarjolla (+pientä naposteltavaa), joten kuvia en kerennyt räpsiä muutakuin tämän yhden kentältä.

Lilian ihastutti kaikkia kentällä ja koneessa iloisella hymyllään. Tollasen ilopillerin kanssa onkin mukava matkustaa <3 Toki kyllästymisen iskiessä ei Liliankaan oo auringonpaiste 😉
Nukkumaankaan Lilian ei kerenny, kun oli niin paljon ihmeteltävää, mutta onneksi uni tuli sentään hetkeksi automatkalla.

Mun äti ol tilannu tuollasia hassuja hattuja, joista toinen oli liian iso ja toinen liian pieni 😀 Lilian pääsi myös keinuun, joka oli tarkotus asentaa tuonne ulos, mutta eihän me sellasta saatu aikaseksi 😀

Tänään me ollaan käyty vähän kylillä kaupalla ja jatkoiin minun eilen aloittamaani Lilianin paita projektia. Oon vielä ihan luottavaisilla mielin, että siitä vielä ihan käytettävä vaate tulee!


Huomenna luultavasti lähden käymään Kuopiossa ja lauantaina sitten suunnataan takas kotiin! 🙂

2 kommenttia

  1. Tuija kirjoitti:

    Kiva että teidän matka meni hyvin. Lilian on niiiiiiiin suloinen typy! 🙂

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Olihan se kyllä tosi jännää olla kahdestaan reissussa! 🙂 Onneksi nyt ollaan turvallisesti jo kotona <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *