Hae
Love Beyond Words

Anna paras lahja äidille

Kaikki ovat varmasti kuullet Uusi Lastensairaala 2017– hankkeesta viimeistään nyt, kun muusikot yhdistivät voimansa LOHTU -kappalaan myötä.

Kappaleen sanat ovat niin koskettavat ja kyyneleiltä on vaikea välttyä tätä kuunnellessa.

Viimeistään nyt siis meidän jokaisen on lähdettävä mukaan tähän yhteiseen projektiin uuden lastensairaalan puolesta! Mukaan voi lähteä, vaikka vaan muutaman euron panostuksella. Tämä muutama euro saattaa kuitenkin olla se tärkein lahja jollekin äidille.

Äidiksi tultua jokainen pelkää oman lapsensa puolesta ja toivoo, ettei koskaan joutuisi katsoa oman lapsensa joutuvan kärsimään sairauksista. Joillekin äideille tämä on kuitenkin arkipäivää ja ne joutuvat viettämään piinaavia hetkiä sairaalassa. Vaikka lasten hoidon taso onkin tänä päivänä huippuluokkaa, eivät nykyiset tilat ole kunnoltaan sitä mitä nykypäivänä pitäisi olla. Tiloissa onkin jouduttu tottumaan jatkuviin remontteihin, sisäilmaongelmiin ja jopa evakuointehin. Tilat ovat ahtaita, vessoja on liian vähän, eikä vanhemmilla ole mahdollisuutta yöpyä pienokaistensa rinnalla.

Ajattele, jos oma lapsesi tarvitsee joskus sairaalahoitoa? Silloin viimeistään osaa arvostaa moderneja, puhtaita ja hyvin suunniteltuja tiloja, jossa oma pieni saa varmasti parhaan mahdollisen avun. Eli nyt kaikki hopihopi osallistumaan!

”Yksi pieni elämä

Suuri valo sisällä

Katson hiljaa nukkuvaa

Katson lohdunkantajaa

Sylissä ja sisällä

Pidän aina lähellä

Sillä saattajani oot vastasyntynyt”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *