Hae
Love Beyond Words

Lilian 7kk

Lilianille tuli täyteen äitienpäivänä  jo 7kk! Tuntuu kuin aika menisi koko ajan nopeammin. Alkuajat menevät useasti jossain sumussa, eikä pikkusen kehitystä edes huomaa. Nyt kun päivissä on tietty rytmi ja arki on muutenkin helpompaa näkee asiat paljon selvemmin. 
Lilian on edelleen aurinkoinen temperamenttinen itsensä. Normaalisti Lilian jaksaa olla hyvällä tuulella, kunhan vaan tekemistä löytyy, mutta jos joku asia ei mee niinkuin pitäs, niin hän kyllä ilmottaa siitä kuuluvaan ääneen. Tytöltä löytyy jo yksi hammas alhaalta, jolla on kiva järsiä äidin kättä. Hampaan tekokaan ei aiheuttanut mitään suurempaa draamaa. 
Kokonaisia öitä täällä ei vieläkään nukuta. (nimerkillä katkeroitunut äiti :D)  Normaalisti herätään enää kerran yössä ja silloinkin joskus riittää pelkkä vesitilkka saamaan unenpäästä kiinni. Huonoimpina öinä saatetaan herätä 2-3 tai jäädä valvomaan pariksi tunniksi keskellä yötä. Hassua, että sitä oikeasti ajatteli silloin raskausaikana, että se vauva tulee varmaan jo nukkumaan koko yön läpi siinä 3kk iässä. Noh ehkä vielä joku yö saa vielä nauttia niistä kokonaisista öistä… 😀 Vielä ei olla siiirrytty omaan huoneeseenkaan nukkumaan. Jotenkin kauhistuttaa ajatus, ettei se pikkunen tuhisija olisikaan siinä vieressä, vaikka omaan huoneeseen siirto saattaisi loppujen lopuksi parantaa meidän kaikkien unia.
Yöunille meillä mennään viimeistään 21 aikoihin, mikä sopii meidän rytmiin hyvin, sillä saadaan tunti-pari aikaa kahdestaan <3 Lilian on mamman epäonneksi aika aamuvirkku ja yleensä se  on jo seitsämän aikaan pirteänä huhuilemassa sängystään. Tänään tyttö päätti jo kuudelta aloittaa aamun :/ 

Meillä syödään ruokailuaikoina ja muina aikoina annetaan maitoa. Aamulla puuroa, lounaalla liha/kasvis, päivällä hedelmä/marja, iltapäivällä liha/kasvis ja illalla puuroa. Kerralla menee noin 1/2-1 purkillista sosetta/puuroa. Ruoka maistuu yleensä aika hyvin, paitsi välillä aina puuro saattaa tökkiä. 

Lilian pääsee jo hyvin eteenpäin. Vielä ei kontata tai nosteta kroppaa ylös, vaan mennään vetämällä itseään eteenpäin. Yleensä pysytään tietyllä alueella, kun Lilian on mun näköpiirissä, mutta heti jos lähden käymään vessassa tms, niin kummasti aina se reviiri kasvaa ja tyttö löytyykin kenkien kimpusta tai tutkimasta laukkuja. ;D 
Meillä osataan myös hyvin istua ilman tukea ja seistäkin pieni hetki tukea vasten. Nyt tuntuu, että taas pienen ajan sisällä on opittu taas hirveesti taitoja ja koko ajan opitaan ketterämmäksi. Kohta oon jo ihan pulassa täällä, kun saa juosta tuon perässä 😉 
Tälläinen on pähkinänkuoressa meidän suloinen Lilian 7kk iässä. <3 

6 kommenttia

 1. Tuija kirjoitti:

  Onnea Lilianille! Paljonhan sielä jo osataan. 🙂

 2. Jenny kirjoitti:

  Oi 7kk jo!! Siellähän ollaan jo niin taitavia!!:)

 3. Klara kirjoitti:

  IIIhana pikku Lilian! Onnea <3

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Kyllä nuo muuttuu taitavemmiksi vaan koko ajan! 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Sanoppa muuta! 7kk! Sehän on hirmusen pitkä aika! Vaikka tuntuu, että eilenhän sitä lähti vasta synnäriltä 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  hiiih, kiiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *