Hae
Love Beyond Words

Vauvamalliksiko?

Vauvamallit ovat varmasti myös sellanen aihe, joka saa jotkut kukkahattutädit raivon valtaan. Eihän ne pienet osaa ees sanoa ”äiti en mä haluu poseerata alasti tässä pilttivaippa mainoksessa”. Itse olen sitä mieltä, että hyvällä maulla tehdyt mainoskuvat ovat ihan ok. Ja kyllä lapsesta/vauvasta yleensä huomaa nauttiiko hän kameran edessä olosta. Voisin kuvitella, että olisi hyvin vaikea työskennellä sellaisen vauvan kanssa, joka huutaa koko kuvauksen ajan naamavärkki punaisena. 

Tänään käytiin siis Lilianin kanssa Clamos studiolla Helsingissä kuvauksissa. Kuvat päätyivät studion kuvapankkiin, josta asiakkaat voivat ihastella kuvia ja mahdollisesti jopa ottaa yhteyttä meihin. En usko, että vauvamalleille hirveetä kysyntää on, mutta olihan tuokin jo jännä kokemus päästä studiolle kuvauksiin. Saatiimpahan ainakin itselle muutavat kivat räpsyt seinää koristamaan. 
Koko matka meni hienosti. Lilian otti pikku torkut matkalla studiolle, niinkuin Instagramin kuvasta saatoitte nähdäkin. Studiolla ei saatu pienintäkään hermoromahdusta vaan jaksettiin poseerata koko ajan. Lilian kyllä selvästi nauttii huomion keskipisteenä olemisesta. Kuvaajakin oli tosi mukava ja Lilian oli yhtä hymyä melkeen koko ajan (tosin hymyn saaminen esiin ei kyllä koskaan ole ongelma :)).Monissa kuvissa kuitenkin tuppas kieli tai kädet olemaan tiellä, mikä on varmaan ihan tyypillistä tuon ikäisellä naperolla. Palautetta Lilian sai myös lautasen kokosista simmuistaan ja miljoonista eri ilmeistään. 
Vielä ei ole valmista kuvamateriaalia teille näyttää, mutta viikon sisälle senkin pitäisi tipahtaa postiluukusta.
Nyt sitten vaan odotellaan, josko se Liliankin pääsis jo vähän tienaamaan 😉 Ja huolestuneille tiedoksi, etten itse toki aio shopata rahoja, vaan Lillukka saa toki itse joskus päättää mitä rahoillansa tekee 🙂 
 Onko kukaan muu kokeillut uraa vauvamallina? Tuliko yhtään työtarjousta? 

8 kommenttia

 1. Nella kirjoitti:

  Meistä tulee juttu vauvalehtee, senverra malleillaan 😀

 2. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Jos täällä päin Suomee ois mahollisuus tollasiin vauva-malli juttuihin, niin veisin Eetun kyl sellaseen :). Mikäs siinä jos on sievä muksu.Sellasiin nakuiluihin en kyllä antaisi vauvan mennä, mutta muihin kyllä.
  Hih, Lilianista tulee julkkis ;).

 3. Jenny kirjoitti:

  Musta ei oo mitään pahaa!:) voisin vaa kuvitella Aksun kuvauksissa, siitä ei tulis mitään 😀 se konttais koko ajan johku ja joka paikka pitäs tutkia ja maistella 😀

 4. Laura // Tehtävänimikkeenä Laura. kirjoitti:

  oi ihanaa ! : ) ja mun mielestä ei ole mitään pahaa jos vvauva nauttii siitä :)!

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oijoii! Mihinkä numeroon? 🙂 Te oootte sitten julkkiksii 😉 Varokaa vaan, kun alkaa ihmiset pysäyttelee kadulla 😉

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No saa nähä saako Lilian tuolla naamalla yhtään keikkaa 😉 Joo en mäkään ehkä mihinkään nakuiluihin, siitä saattas tulla sanomista vanhempana 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahha jooo voi olla sama eessä Lilianillakin, kun se pääsee tuosta nopeemmin liikkeelle 😀 Nyt se vielä jaksaa istua rauhallisesti paikalla 🙂

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niiimpä! 🙂 Ja ompahan mulle sitten lisämateriaalia millä voin nolostuttaa sitä sitten kun se tuo ensimmäisiä poikaystäviään näytille ;D (siis joskus 30vuoden päästä.. :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *