Hae
Love Beyond Words

Arki puuhia

Nyt tulee vaihteeksi vähän kuvia meidän arki päivistä. VAROITUS postaus sisältää mega  pläjäyksen kuvia! Näillä keleillä ei paljon kiinnosta istua kotona napottamassa ja eipä Liliankaan oo koskaan muutenkaan siitä pitänyt. Parin viime päivän aikana ollaan käyty piknikillä, lasten discossa ja moikkaamassa vanhoja työkavereita.

Piknikillä oltiin Haltialan tilalla. Mukaan sain lähtemään myös vanhat kaverit kotiseudultani, jotka ovat nyt vähän ajan sisällä muuttuneet tänne.

Nyt tilan loputkin kotieläimet olivat päässeet nauttimaan ulkoilmasta ja Lilian pääsi ihmettelemään lampaita, vuohia, possuja ja lehmiä.

Sitten taas vähän maisemakuvia meidän vaunuttelu reissuilta. Oon innostunut nyt kuvailemaan oikeen urakalla tälläsiäkin kuvia, sillä oon tykästynyt tähän alueeseen, jossa pääsee helposti kaupungista rauhalliseen maastoon.

Kävimme myös Jumbossa lasten leikkialueella, jossa on tuollainen eri kuvia sisältävä alusta. Tuolla Lilian pääsee ihmettelemään myös muita ikäisiään, sillä leikkialueella on kyllä melkeen aina kavereita 🙂 

Tänään käytiin  mun entisellä työpaikalla. Oli mukavaa nähdä entisiä työkavereita ja käydä vilkasemassa miltä kyseisessä paikassa nykyään näyttää. Tosin mikään muu kuin nimi siellä ei ollut muuttunut 😉

Toki me on vähän kotonakin oltu. Lilian pääsi tutustumaan tänään äitin meikkeihin levittämällä ne ympäriinsä ja vähän ehkä maistamallakin purnukoita 😀  Kauheeta, kun Lilian näyttää niin vanhalta tässä kuvassa!

Myös lelukori tyhjennettiin keskelle lattiaa ja sitten ihmeteltiin minne kaikki lelut hävisivät korista?

Mitenkäs teidän helle päivät ovat sujuneet? 🙂 

2 kommenttia

  1. Paprika / Äiti on vihannes -blogi kirjoitti:

    En kestä tota viimeistä ilmettä, kuinka hyvä! 😀

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Hahahha 😀 En mäkään! Miten voi näyttääkin tuossa kohtaa nuin hämmästyneeltä ja pelottavaa että kohta nuo silmät pullahtaa oikeesti ulos 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *