Hae
Love Beyond Words

Automatka kaksin vauvan kanssa

Niinkuin eilen facebookissa kirjottelin, että käytiin eilen Lilianin kanssa ensimmäistä kertaa automatkalla kahdestaan. Päämääränä meillä oli Kirkkonummi ja poliisiasema, koska sieltä satuttiin saamaan nopeiten aika passin tilaamiseen. Passin tilaamisesta ei kuitenkaan tullut mitään, sillä eihän mulla ollut mukana mitään lappusta, jossa olisi ollut Kimmonkin suostumus passi hakemukseen. Eli pikkasen turha reissu, mutta ajettiimpa ainakin kehä kolmosta pitkä matka 😀

Matka sinäänsä meni hyvin, vaikka alkuun kuuluikin muutamia pieniä vastalauseita takapenkiltä. Laitoin musiikkia lujemmalle, ja Kaija Koon alkaessa soida kitinä loppui kokonaan. Voi olla siis paljon mahdollista, että Lilian on perinyt isän innostuksen iskelmään. ;D (vaikka kyllä itekin tulee tykkäiltyä kyseistä artistia)

Kaksin reissatessa autossa vauvan kanssa on se huono puoli, että kovin montaa stoppia ei viitsis tehdä sen takia, että toista alkaa kyllästyttää autossa istuminen. Varsinkin täälläpäin ajellessa kehällä tai moottoritiellä pysähtymistä ei vissiin katsota kovin hyvällä.

Miten te olette toimineet vauvan kanssa matkustaessa? Pysähdyttekö heti ensimmäisen kyllästymis kitinän alkaessa vai annatteko metelin yltyä tajunnan räjäyttäväksi huuto konsertiksi? 

Meillä tällä kertaa matka sujui niinkin hyvin, että Lilian kyllästyi aika nopeasti yksin takana istumiseen ja nukahti pystyyn. Tämä on kans aika tyypillistä Lilianille, sillä typy ei koskaan malta mennä makuuasuntoon, vaan yrittää viimeseen asti pysyä hereillä 😀 Kuvaushetkellä tosin tyttö makaa jo kiltisti istuimessaan.

 Tykkääkö teidän vauvat auto matkoista vai iskeekö kiukku heti ensi metreillä? 🙂 

5 kommenttia

 1. Sarkku kirjoitti:

  Tuo on kyllä hankalaa passin kanssa, kun pitää olla molempien huoltajien suostumus. Me onneksi saatiin tuo hoidettua kun olin vielä yh. 😉
  Ihan lainhan mukaan moottoritielle _ei_ saa pysähtyä. Eipä sille mitään voi, jos pieni alkaa ajaessa kitisemään. Itse kans laitan musiikkia ja juttelen, että "ei äiti nyt pysty auttaan kun ajaa autoa." 😀 Joskus toimii, useimmiten ei. Kyllä se kitinä viimeistään lakkaa, kun kotia päästään, jos ei sitä ennen oo jo nukahtanu.

 2. Laura // Tehtävänimikkeenä Laura. kirjoitti:

  mä odotan yleensä huutokonserttia ennenkuin pysähdyn, välillä elvira kitisee ja sitten nukahtaa kiltisti kuitenkin niin en viitsi "turhaan" pysähdellä 🙂 stressaan kyllä aina kun olen kaksin neidin kanssa autossa kun ei voikkaan niin vain kurotella takapenkille laittamaan tuttia suhun tai silittämään 😀

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo yleensä kotipihassahan sitä viimestään nukahdetaan 🙂

  Musiikki on kyllä sellanen, että se yleensä rauhottaa täällä kotonakin. Varsinkin salkkareitten tunnari ;D

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo ei sitä turhaan viitti pysähdellä. 😀 Ja yleensähän ne kiltisti lopettaa kyllä sen kitinän, kun huomaa ettei mitään kaivattua huomiota oo saatavilla. 🙂

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Saisitko kiristettyä turvavyöt kunnolla, niin neitokainen pysyisi paikallaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *