Hae
Love Beyond Words

Valitus postaus

Suomalaisten lempi harrastus on tunnetusti valittaminen! Kesto aiheita vuoden ajasta riippuen on sää: aina on liian kylmä, kuuma, sataa liian vähän tai paljon. Myös toisten ajamistaitoja on hyvä arvostella ratin takaa: toinen ajaa liian kovaa tai hiljaa, eikä osaa edes liikenne sääntöjä! Tunteita kuumentaa erityisesti liikenneympärät joihin on kiva jäädä pyörimään, jos suunta on hieman hukassa.

Myös erilaiset tapahtumat aiheuttavat suurta mielipahaa. On liikaa melua, nuoret sotkevat paikkoja ja aiheuttavat ilkivaltaa. Naapurit myös metelöivät aamu yöhön asti ja polttavat tupakkaa parvekkeella, niin että oma koti tuoksuu vahvasti myös savulle.

Myös kelan ja sossun luukulla ramppaavat vähempiosaiset kiristävät hermoja. Lapsiperheet saavat liian vähän tukia ja mamuille maksetaan kaikki merkki vaatteista lähtien.

Koiran ulkoiluttajat ärsyttää, sillä joka päivä saa hyppelehtiä pitkin pihoja pelko perseessä, että koiran paska tarttuu uusiin adidaksen tossuihin.

Ja näitähän riittää.

Ainut asia mistä suomalaiset eivät uskalla valittaa päin naamaa on ruoka ravintolassa. Se hetki, kun tarjoilija tanssahtelee viereesi ja vetäisee kestohymyn naamalle kysyy iloisesti ”mitenkäs ruoka maistu” vastaukseksi mutistaan aina ” kiitos, oli erittäin maukasta!”. Sitten matkalla kotiin mutistaan miehelle, kun pihvi oli kuivaksi paistettu ja perunat raakoja. Seuraavan kerran kyllä jäädään kotiin syömään, että saadaan edes hyvää ruokaa!

Mistä minä sitten haluan nyt valittaa?

Aloitetaan vaikka siitä, että tää keli on ihan syvältä! Miksei ne ihanat aurinkoiset kelit voi tulla takaisin, ettei tarvii täällä sisällä masennalla. ( ja keksiä blogiin valittamisen aiheita ;))

Miksei mulla oo mitään kivoja kesävaatteita kaapissa? Noh johtuisko vaikka siitä, ettei tää mama oo skarpannu sen kesäkunto- projektin kanssa hirveesti ja toissa kesän s-koon tuubitopit ei näytä kovin imartelevilta päällä…

Miten ärsyttävää se on, kun oottaa miestä kotiin tiettynä kellonaikana ja se ilmoittaakin, että on vielä 7h töissä.

Miksen keksi mitään lisää valitettavaa, vaikka mun piti tehdä valivali postaus? 😀

En voi valittaa edes siitä, miksi Lilian ei mene aikasin nukkuman, koska se sääli tänään mua ja nukahti jo 20!

Mistä te haluatte valittaa just nyt ? 


6 kommenttia

 1. Cindderella kirjoitti:

  :DDD
  Valittaisin kans vähän kelistä. Niille helteiden tilalle toivoin pientä viileyttä, mutta en nyt ihan tällästa talvea!:D
  Säästä on aina hyvä valittaa! valivalivalivalivali=DD

 2. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Mie valitan myös tosta säästä! Iha perseestä. Ja sit Eetu on ollu reissusta asti tosi kiukkune ja nukkunu yöt huonosti. Tosin tänään se oli oma ittesä..toivottovasti pysyskin :). Hehe, mie oon joskus pörränny hetken liikenneympyrässä ku en tienny mihi suuntaan pitää lähtee etenemää 😀

 3. Diana kirjoitti:

  Minäkin valittaisin säästä!!!! Takas helteeeet !!! Ja siitä että miksi minulla ei ole kivoja kesävaatteita eikä raha ostaa enemmän uusia 😀

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Eikä siitä voi kukaan pahastua, jos säästä valittaa 😉

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  hööö, ehkä se möksöttään, kun joutu palaa takas reissusta! Mutta toivottavasti iloinen pooitsu ois taas tullut esiin 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih mut toivotaan, että ens viikolla helteet palaa taas! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *