Hae
Love Beyond Words

Viikko 22/52 & Korkeasaari

Tänään alkoi virallisesti Kimmon kesäloma ja suunnattiin heti Korkeasaareen! Ja viikkokuvatkin tulevat siis näin päivän myöhässä. Ilma ei ollut kovin kiva ja pientä sadetta tuli koko ajan, eli perus loma sää! Liliankin nukahti heti ensimmäisen eläimen kohdalla, mutta onneksi heräsi taas kahvitauolla ja pääsi itsekin ihmettelemään eläimiä. Kyllähän tuo Korkeasaari reissu aina kotiolot voittaa, vaikka hirveen paljon Lilian ei varmaan tajuakaan eläinten päällä muutakun että ne on söpöjä karvapalloja, joita olisi kiva nipistellä ja maistella. 

Sitten ihan vaan muutamat kuvat meidän reissusta. 

Lilian joutu katselamaan eläimiä sadesuojan raosta.

Eläimiä näki taas lähinnä makoilemassa, vaikka keli oli kolea.

Ihana sade ja märkä tukka!

 Kimmo sai myös uuden kaverin!

Tällä viikolla on tiedossa kaikkea kivaa muutakin. Keskiviikkona lähdetään risteilylle KAHDESTAAN Kimmon kanssa ja saadaan viettää seuraava yökin ilman ylimääräsiä herätyksiä. Se, jos mikä on jo lomaa! Torstaina on neuvolalääkäri. Perjantaina sitten lähdetäänkin maalle mun porukoitten luokse, lauantaina on mun pikkusiskon valmistujaisjuhlat part2, sunnuntaina ois tarkotus pyörähtää Kuopiossa ja maanantaina ajellaan Tampereelle pariksi yöksi hotelliin. Ja toivotaan, että se jännittävin tapahtuma tapahtuu ennen meidän reissua: Lilianin serkku syntyy! Jännittää kyllä itteenikin tosi paljon, kun muistaa vielä sen päivän kuin eilisen, kun lähtö tuli. Miten ihana  päästä ihastelemaan vauvantuoksuista suloista nyyttiä! 
Miten teillä vietetään kesälomaa tänä vuonna? 

4 kommenttia

 1. Nea kirjoitti:

  Haha, ihana tuo Kimmon uus kamu 😀 mä oisin ehkä vähän pelänny sitä 😀

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ihania kuvia. 🙂
  Korkeasaari on kyllä ihana paikka..viime käynnistä onkin jo kulunut aikaa.

  Ihanaa kahdenkeskeistä aikaa teille. Nauttikaa! 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No niin mäkin pelkäsin, jotku linnut oli tosi vihasen näkösiä 😀

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo, onhan siellä kiva kierrellä. Vuoden päästä Liliankin varmaan jo enemmän innostunu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *