Hae
Love Beyond Words

Tallinna kahdestaan

Eilen pääsimme irtautumaan hieman arjesta kahdestaan ja lähdimme seilaamaan kohti etelää, määränpäänä Tallinna. Onneksi meillä on tälläinen lapsenvahti lähellä, joka mahdollistaa aina välillä pienen hengähdystauon 🙂

Me varasimme päiväristeilyn, johon kuului myös buffetti! Buffetti onkin aina se risteilyn ”kohokohta”, joka yleensä kuitenkin aina tuottaa pettymyksen. Mutta ei tällä kertaa! Ruoka oli super hyvää ja vaihtoehtoja oli miljoona! Tykkään erityisesti merenelävistä, juusto -ja jälkkäripöydästä. Yleensä kyllä jälkkäripöytään mennessä on ihan täynnä.

My heaven!

Alkuruoka

Itse Tallinnasta ei tullut yhtään kuvaa. Eipä siellä paljon kuvattavaa olisi ollutkaan, sillä kerettiin kierrellä vaan satamassa vähän aikaa. Ei osteltukaan oikeestaan mitään, sillä sataman puodit oli aika pettymys. Jokasessa pikku puljussa oli samat rätit ja niistä pyydettiin suurempia hintoja mitä suomessa olisi joutunut maksamaan + samat vaatteet saa tilattua ebaysta muutamalla eurolla. 
               
Reissun jälkeen jaloissa tuntui päivän kävelyt ja olikin ihana laittaa sauna päälle ja olla vaan kotona hiljaisuudessa. Hirmu kauaa kyllä ei jaksanut enää valvoa ja uni tulikin aika nopeasti! Ja saatto olla myös, että nukuin ekaa kertaa 8kk täydet yöunet! En ainakaan muista heränneeni kertaakaan, sen verran väsynyt oli taas 😀 
              
Lilianinkin päivä oli sujunut hienosti mummilassa. Oli reissannut kovasti ja käynyt katsomassa kahtakin eri vauvaa, joista toinen oli vielä synnärillä 🙂 Tänään kävimme taas ihastelemassa koko perheen voimin uutta tulokasta, joka pääsi tänään kotiin. Ja on kyllä niin suloinen tapaus. Ja niin rauhallinen! Voi kumpa Liliankin omistas niin hyvät unenlahjat 😉 Pakko kyllä myöntää, että hieman ehkä vauvakuumekin tulee, kun kattoo niin söpösti nukkuvaa vauvaa <3 Mutta ei huolta en anna sellasille ajatuksille liikaa valtaa, kun muistan taas tuon mega ylipirteän oman muruseni! ;D 
Huomenna olisi taas pitkä ajomatka edessä, kun lähdemme kohti maaseutua Pohjois-Savoon. Vasteilen siinä samalla kaikkiin teidän ihanien kommentteihin! Onneksi minulla on niin ihanat mamma kaverit siellä ruudun toisella puolella <3 

6 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Kuulostaa kivalta teidän reissu. 🙂

 2. Minnaa kirjoitti:

  Oi, Tallinnaan (ja BUFFETTIIN!! Miunkin lemppari) kahdestaan! Miekinhaluuuun!!

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kyllä reissut kahdestaan on aika luksusta nykyään 😉

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Etkös sää vasta käynyt siellä shoppaillee 😉

 5. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Oi ihanaa <3! Mekin päästään 3 viikon päästä kahdestaan Tallinnaan. Siitä on tosin romantiikka kaukana kun käydään häitten juomia sieltä vaan, mut ihana olla ees hetki kaksin :).

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahha no voihan siitäkin tehdä romanttista 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *