Hae
Love Beyond Words

Viikko 24/52 & Palanen Tamperetta

Meidän reissun loppuun vielä tehtiin visiitti Tampereelle, jossa vietettiin pari yötä kylpylässä, vaikka itse kylpylän puolelle ei keretty ollenkaan. Tarkoituksena oli viettää osa tiistai päivästä Särkänniemessä, sillä se sijaitsi kävelymatkan päässä.

Meidän piti myös tavata siellä Nellaa ja Jiroa, mutta navigoinnin seurauksena ei löydetty paikalle ollenkaan ja tunnin sooloilun jälkeen alko jo kaikilta mennä hermot 😀 Voin vaan kuvitella miten onnistutaan eksymään Rodoksella, jos Tampereellakin tuottaa jo vaikeuksia toimia yhteistyössä navigaattorin kanssa.  Ja kyllä Särkänniemi voi olla joillekin ulkopaikkakuntalaisille vaikea löytää 😀 Tampereella on nähtävästi pikkasen remontissa paikat, sillä navigaattorin kanssa saatiin määränpääksi vain suljettuja teitä :/ Harmittavaa, kun tapaaminen peruuntui, mutta ehkä vielä kesän aikana saadaan aikaseksi nähdä!

Sopivasti myös sattui erittäin kylmä ja pilvinen sää tiistaille, joten päätettiin aamupäivästä käydä Ideaparkissa ja Radiokirppiksellä. Karttaa katsottaessa huono sää oli ainoastaan Tampereen yläpuolella, eli aika huonoa tuuria 😀 Eksyttiin myös matkalla paikkaan nimeltä Tallipiha, joka ei kuulemma ollut kaukana Särkänniemestä. Paikka oli kivan maalaisromanttinen ja siellä oli ihana pikkunen suklaapuoti! Ostettiin muutamat karkit rauhoittamaan hermoja ja poistuttiin nopeasti puodista.

Tänään sitten taas aurinko on paistanut lähes pilvettömältä taivaalta, mutta tuolla mun miehellä on aina kauhee kiire yleensä kotiin, joten Tampere jätettiin jo taakse aamupäivällä. Pari ulkokuvat vielä hotellin pihasta saatiin kuitenkin otettua 🙂 

Nyt on sitten varmaan meidän isommat reissut kesäkuun osalta tehtykin ja ens viikolla palataan taas arkeen. Loppuviikko menee palautuessa kotona ja kyläillessä 🙂 

4 kommenttia

 1. Sirie / Syyskuun palasia kirjoitti:

  Mä en kyllä tiedä mikä tossa Tampereessa oikein on, mutta joka kerta kun oon sinne eksyny, ni on ollu pilvistä/kylmää/sateista tai muuten vaan synkkää 😀 Me ollaan ajateltu kanssa tehdä kesän aikana reissu Särkkikseen tai Lintsille, luultavasti lintsille kun noita sukulaisia sielä Helsinki-Vantaa seudulla asustelee! 🙂
  Ihana toi suklaapuoti, mua ei sais päästää tollaseen paikkaan ollenkaan! 😀

  P.S blogi löytyy (jälleen) uudesta osoitteesta: alittlebitoflightblue.blogspot.fi 🙂

 2. Nella kirjoitti:

  Joo, koitetaan nähdä sitte ku vaik kesäl tullaa käymää Vantaalla päin! 🙂 Lintsille ainakin ollaan menossa kesällä, tosin ilman Jiroo, ellei Jiro jää kummitädille hoitoo siksaikaa ku kävästää sielä. Saa nähä, pitää olla yhteyksissä!! 🙂

  Ihania kuvia kaikki! Oon ollu töissä tuola kylpylässä siivoomassa niitä sviittejä. 😀

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah 😀 Tampere on näköjään vähän sokkelo paikka 😀
  Meidänkin pitäs mennä käymään lintsillä kesällä, sinne nyt ainakin ehkä löydetään 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo meidänkin pitäs mennä lintsille, mutta varmaan otetaan Lilian mukaan, kun ei kuitenkaan uskalleta minnekään laitteisiin 😉 Ilmottelaha sitten millon ootte tulossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *