Hae
Love Beyond Words

Blogi kesällä?

Blogin päivitystahti on pikkuhiljaa hiljentynyt aurinkoisten päivien saavuttua. Varmasti moni muukin bloggari hidastaa tahtia kesän tullen ja niin aion myös minä tehdä. Aurinkoisina päivinä ei tule varmasti paljon istuttua koneen ääressä ja kesällä on tulossa myös kaikkee muuta ohjelmaa. Sadepäivien varalle on kuitenkin ihana olla varasuunnitelma ja mahdollisuus uppoutua jälleen  blogin kirjottamiseen.

Tänään sais myös mielenkiintoisen puhelun liittyen opinnäytetyöhöni, jota olen aikaissa aloittaa nyt tekemään. Lähetin aamulla sähköposteja mahdollisiin yrityksiin, jotka lähtisivät mukaan tähän projektiin ja sainkin heti puhelun! Olen erittäin innoissani mahdollisesta yhteistyöstä, vaikka mitään mitään ei vielä lyöty lukkoon, vaan menen vielä käymään yrityksessä paikan päällä. Toivottavasti saadaan yhteisymmärrys aikaan projektin suhteen ja pääsen aloittamaan! Opparin kirjoittaminenkaan ei käy hetkessä, joten tämäkin vie paljon aikaa kesällä, mutta tavoitteena on saada opinnot käytyä, joten motivaatiota löytyy!

Vaikka kaikenlaista muuta ohjelmaa löytyy tuleville kuukausille, en kuitenkaan kokonaan pystyisi lopettamaan blogin kirjoittamista! Minusta on ihana jakaa kuulumisia teidän kanssa ja saada kommentteja. En kuitenkaan ota stressia postaustahdista. Joinain viikkoina saatan kirjotella vaan kerran tai pari ja joinain viikkoina saatan innostua kirjoittelemaan päivittäin! Toivotaan kuitenkin ettei ihan sateista olisi koko kesä, niin saatte vähän taukoo mun kirjoitteluista 😉

Tekstien sisältö saattaa painottua vähän enemmän meidän puuhuiluihin ja kuviin, eikä niinkään syvällisiin pohdintoihin. Syvällistä pohdintaa tulee varmasti kirjotettua ihan tarpeeksi oppariin, joten tänne on kiva kirjottaa ihan tavallista liibalaabaa. Mistä tulikin mieleen, että meillä palattiin tänään arkeen, kun Kimmon eka loma pätkä loppui. Tämän kunniaksi Lilian vilkutti ensimmäiset heipat isin lähdettyä töihin. Niin hellyyttävä, kun toinen on ihan innoissaan opittuaan vilkuttamaan <3 Eilen myös otettiin ensimmäiset konttausaskeleet mummilassa! Hurjaa miten tällä hetkellä kehitystahti on sellasta, että joka päivä opitaan jotain uutta!

Tähän eiliseen aurinkoiseen kuvaan on hyvä päättää tältä päivältä! 🙂 (tänään taas sataa….) 

Mukavaa alkanutta viikkoa! 🙂 

2 kommenttia

  1. Laura // Tehtävänimikkeenä Laura. kirjoitti:

    hihii ihana tuo viimeinen kuva ! <3

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Pikku miss diiva ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *