Hae
Love Beyond Words

Sadepäivän puuhia

Joskus taas en yhtään tykkää, että Suomessa on kesälläkin neljä vuodenaikaa! Vähän aikaa sitten fiilistelin ihanaa lämpöö ja sitä, kun voidaan kierrellä ulkona koko päivä. Nyt taas saa pelätä, että saa lunta niskaan ja ulos täytyy pukea pikkuselle melkeen talvihaalarit päälle.

Eilen nyhjättiin melkeen koko päivä kotona lukuunottamatta kauppareissua ja pientä yritystä lähtee ulkoilemaan, kun ulkona vihdoin paistoi aurinko! Päästiinkin noin 1,5km päähän, kun huomasin että takana taivas oli jo ihan musta. Kiiruhdettiin takaisin päin, mutta kilometrin saatiin mennä lähes kaatosateessa. Lilian veteli kivasti sikeitä vaunun suojissa, mutta itellä ei ollut niin kivaa.

Kymys kuuluukin, missä helteet tai edes aurinko piileksii ? Onneksi meillä on sentään yksi takuu varma viikko lämpöö Rodoksen auringon alla 🙂

Mitä sitten tehdä, kun ulkona sataa vettä ja räntää naamaan? Normaalisti varmaan kierreltäs kauppoja, mutta nyt sinne ei uskalla mennä, kun alennusmyynnit on alkaneet. Ties vaikka sortuis jotain ostamaankin… (No okei ketä mä huijaa, kävin mä ostaa jo tiistaina parit ihanuudet Lilianille ens syksyksi )

Eilen me sen sijaan oltiin vaan kotona. Hauskaa ajan vietettä on myös ottaa hauskoja kuvia pikkumurusta. Se varmasti osaa arvostaa tätä joskus.. 😀 Tässä on hieman kuvasatoa eiliseltä.

Tää kuvasarja varsinkin aiheutti hajoomista 😀 Lilian taisi rakastua <3

Sarjassamme fiksun näköset hatut 😀 

Huivitkin voi olla kivoja. 

Päivää voi myös piristää tekemällä vauvalle ja itselle erilaisia herkkuja. Eilen tehtiin Lilianille mansikka-banaani smoothie ja mulle ei niin terveellistä mansikka-banaanirahkaa. Ja kerrankin Lilianille maistu mun tekemät ruuat! 😀

Miten te vietätte aikaa sateisina päivinä? 🙂 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *