Hae
Love Beyond Words

Pikku neidin kesä vaatteet! (Sisältää makig of -materiaalia)

Aurinkoa ei näy missään, joten onkin aika kaivaa kaapin perältä kesä vaatteet esille ja koota teille kollaasi lemppari vaatteista, mitkä ei näköjään ikinä pääse käyttöön. Saapahan ainakin ihastella näitä ihanuuksia kameran välityksellä. ( En yhtään kuulosta katkeralta tässä.. :D)

Kesän alussa pelkäsin, ettei meillä olisi ainuttakaan kesä hepenettä tytölle, mutta jostain nämä kaikki kuitenkin on kaappii eksynyt. Kuten varmaan jokaisen pikku neidin kaappi on pullollaan mitä ihanempia mekkoja, paitoja ja shortseja ja valikoima on miljoona kertaa suurempi mitä äidillänsä. Niin on myös meillä. Itse en omista ees käyttökelpoisia shortseja tällä hetkellä 😀 Ja mekko valikoimakin koostuu lähinnä ebaystä hankituista epämääräsistä räteistä 😀 Mutta pitemmittä puheitta: lempparit Lilianin kesä vaatteista.

Kaksi ensimmäistä ihanuutta on kirppari löytöjä ja kolmas lahja mummilta 🙂

Kirpparilöytö, Kappahl ostos ja kolmas löytyi hullareilta.

Nää haalarit on kyllä kaikki niin ihania! Ensimmäisen oon ostanut ebaystä, mikä ei oo kerennyt vielä ollenkaan käyttöön. Toinen on kirppari löytö, kolmannen ostin H&M:ltä ja neljännen on mun äiti tehnyt.

Ensimmäiset ovat olleet paljon käytössä! Tosi kevyet ja ihanan pehmeää materiaalia, jotka on helppo pukea. Ne ostin Kappahlista. Toiset ovat myös lähes jatkuvassa käytössä ja ne olen ostanut Nextiltä. Ja kolmannet ovat kirpparilta.

Shortseja en oo kerennyt ollenkaan pitämään. Tuo ensimmäinen ihanuus on Stockmannilta ja kahdet muut kirpparilta.

Pitkähihaiset bodyt ja paidat ovat siis olleet melkeen jatkuvassa käytössä tänä kesänä. Bodyn olen ostanut Name it:stä ja kaksi paitaa kirpparilta.

Asusteet ostan lähinnä Ebaystä, sillä sieltä löytyy niin sulosia hattuja ja kenkiä. Vaikka tuon neitin jalassa ei paljon kengät pysykään.

Aika paljon olen vielä kirppareilta löytänyt 74-80 kokoa, mutta koko ajan valikoima vähenee, sillä tuon ikäset kuluttaa vaatteita jo ihan eri tavalla. Niinkuin varmaan huomasittekin, niin tällä hetkellä suosin kukka kuosia ja tyttömäistä hempeyttä. Eniten silmää mielyttää värit keltainen ja sininen ja tottakai tytölle pitää olla myös vähän pinkkiä asuissa.

Loppuun making of materiaalia, jossa minulla oli kaksi reipasta apuria ;D

Minä jatkan kesä helteiden odottelua, että saisin puettua tytön nuihin ihanuuksiin vielä joku kaunis päivä 🙂

Minkä tyyliset vaatteet ovat vallanneet teidän pikkusten vaatekaapin? 


14 kommenttia

 1. Sirie / Syyskuun palasia kirjoitti:

  APUA mitä ihanuuksia!! Tässä alkaa itekkin haikailla pikku tytteliä tänne ;D Ja varsinki noi haalarit <3 Eritoten tuo teidän äidin tekemä iski silmään (luulin, että se on ostettu jostain), ihan sairaan ihana! <3 Melkein vois itekkin tehdä samanlaisen postauksen, kun just vähän aikaa takaperin ostin Iivolle kesävaatteita ja surkuttelin, ku ei niitä o päässy käyttämään ja kohta ne käy jo pieniksi 🙁

 2. Minnaa kirjoitti:

  Ihania, erityisesti tuo shortsit – toivottavasti vielä kerkeäisi tulla kelejä niiden käyttöön! 🙂

  Mitähän meillä on… Hm, aika pikkuaikuista? 😀 Paria poikkeusta lukuunottamatta Ellun vaatteet ovat sellaisia, joita voisin itsekin pitää. Tyyli on aika simppeli, tarkemmin en osaa kuvailla, kun meillä on niin monentyylisiä vaatteita tylleistä collegehousuihin. 😀

 3. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Oi ihania vaatteita! Varsinkin nuo haalarit on aivan ihania. 🙂
  Voi kun pian alkaisi ne kelitkin lämpenemään. Alkaa tää sade ja koleus jo riittää.

 4. Saija kirjoitti:

  Ihania, ihania <3 ! Täällä myös odotetaan säiden lämpiämistä ja auringon ilmestymistä. Meijän neidillä on pari kesämekkoa ja enempi sitten shortseja / caprileggareita sekä T-paitoja. Samanlainen h&m:n pallo-shortsiasu löytyy myös meiltä, ja sitten vastaavantapainen raidallinen mutta pitkillä lahkeilla lindexistä. Voi kun pääsisi vihdoin pian käyttämään kaikkia ihanuuksia – paremminkin ollu fleece- ja collegehaalarit pipoineen ja muineen käytössä viime päivinä.. Plääh! Nooh, josko se tästä vielä..! 🙂

 5. Unknown kirjoitti:

  Maria! Olitko tänään Tampereella? Tai tarkemmin siis Ideaparkissa? Olisin voinut vaikka vannoa nähneeni sut 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ei muuta kun tytteliä tekemään 😉
  Meilläkin käy kohta melkeen kaikki nuo ihanuudet pieneksi. Kaikki on melkeen 74 kokoa ja se kasvaa siitä varmasti ohi jo ens kuun puolella :/

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Tää on vielä mukavaa aikaa, kun saa ite päättää mitä neidille laitetaan päälle. 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Nyt on saanu kyllä ihan riittävästi nauttia kylmyydestä tälle kesälle. :/

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meillä on vieläkin kaappi täynnä enemmän turhuuksia kuin käytännöllisyyksiä 😀 Ainakin tällä hetkellä, kun nuille kesä hepenille ei ole ees käyttöä 😀 En ollut ollenkaan varautunut tälläsiin kylmyyksiin ja puuttuu kokonaan fleecehaalarit yms. Mutta kyllä siellä ulkona aina tarkenee, kunhan laittaa sitten vaan paljon päälle. 🙂

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ihan täällä Vantaan suunnilla olin 🙂 Siellä on menny joku mun kaksoisolento 😀 Tai mun sisko? Sehän asuu tampereella 🙂

  Pari viikkoa sitten olin kyllä siellä ideaparkissa 🙂

 11. Unknown kirjoitti:

  No oli kyllä ihan kaksoisolento, joll oli vielä saman ikäinen neitonenkin :O Todella hämmentävää 😀

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ois kyllä kiva joskus tavata tämä kaksoisolento 🙂

 13. Silkkitassu kirjoitti:

  Me käytetään mekkoja sisällä harva se päivä (varsinkin sukkahousujen tai säärystimien kanssa), jotta niitä tulee käytettyä. 🙂 Saatiin yhdeltä sukulaiselta 86 cm tunika, joka menee mekosta hyvin nyt. Onko noita hellemekkoja mahdollista myöhemmin käyttää vaikkapa tunikana vai ovatko liian tiukat rinnan kohdalta?

 14. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kyllä jotkut näyttää olevan aika kireetä mallia, mutta eiköhän jokunen mene tunikastakin 🙂
  Hurjaa miten meidän pienet voi käyttää jo 86 kokosia vaatteita 😀 Minäkin oon nyt ostellu jo 80-86 kokoa. Onneksi varmaan pituuskasvun pitäs tästä vähän rauhottua, ettei niin nopeesti joudu luopumaan kivoista vaatteista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *