Hae
Love Beyond Words

100 % YOU

Hei nainen!

Haluatko sinäkin välttää ne päivät, kun on se aika kuukaudessa ja huomaat, että kaapistasi ei löydy tamppoonin tamppoonia. NYT se on mahdollista! Liittymällä Reddvillen sivustolle saat tamppoonit kotiin kuljetettuna joka kuukausi! Kätevää, eikö totta? Ei enää tunneilta tuntuvia minuutteja kassa jonossa, ei enää piinaavia hetkiä intiimihyllyjen edessä, kun et löydäkään sitä aina käyttämääsi merkkiä 😉

Minä siis liityin jokin aika sitten Reddvilleen ja samalla Shesocial -yhteisöön, jonka myötä postiluukusta tipahtelee aika ajoin kiinnostavia pakettaja. Vähän aikaa sitten sain paketin, joka sisälsi tamppoonien lisäksi Absolut Torr Tosi Kuiva tuotteita. Mukana oli dab-on antiperspirantti, wipes -kosteuspyyhkeet sekä esite, jossa on vinkkejä hikoilua vastaan.

Jos nyt rehellisiä ollaan, niin en ole kerennyt edes testaamaan näitä tuotteita, sillä helteitä ei näy missään ja normaali olosuhteissa en ole mitenkään kova hikoilemaan. Absolut Torrin tuotteet ovatkin suunniteltu juuri lämpimille ja hiostaville kesäpäiville. Ne ovat erittäin tehokkaita ja suunniteltu ehkäisemään hikoilua ja epämiellyttävää hajua jopa 7 päivän ajan! Tuote tehoaa kaikentyyppiseen hikoiluun, kuteen kainaloihin, jalkoihin ja käsiin.

Uskon, että erityisesti paketin mukana tulleet kosteuspyyhkeet tulevat olemaan tehokas apu jalkojen hikoilussa. Näin välttää ne kiusalliset tilanteet, kun kesähelteillä ottaa 10 euron cittarista löydetys halpis ballerinat pois jalasta ja tuoksu on huumaava.

Jos sinäkin rakas lukija haluat ostaa Tosi Kuiva tuotteita ILMAN postikuluja, klikkaa itsesi Apteekkituotteet verkkokauppaan ja syötä kampanjakoodi TOSIKUIVA. Tarjous on voimassa 30.6.2014 asti.

Nyt eikun vaan nauttimaan helteistä raikkaana ja hyvän tuoksuisena! (ainiin, mutta ulkona mittari näyttää melkeen miinus asteita.. :/)

Kesäisiä päiviä odotellen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *