Hae
Love Beyond Words

Viikko 26/52 & Leikkikentällä

Tänäänkin saatiin nauttia aurinkon paisteesta, jo toinen päivä putkeen! Kävästiin päivällä leikkikentällä meidän pihassa ja Lilian pääsi keinumaan ja laskemaan mäkeä. Ihana aina nähdä kuinka Lilian nauttii, kun pääsee keinumaan.

Käymme myös arkipäivisin Lilianin kanssa paljon keinumassa tai muuten vaan pyörimässä eri paikoissa, missä on jotain mielenkiintosta nähtävää tai tekemistä. Yleensä meidän visiitit tuohon leikkipaikkaan on kuitenkin aika pikaisia, sillä kovin kauaa ei jaksa kiikutella, vaikka kuinka hauskaa se olisikin Lilianin mielestä 🙂

Vielä ei tuossa pihan leikkipaikassa ole tullut vastaan ketään mammaa, jolla olisi suht saman ikäinen lapsi. Yleensä siellä käy vähän vanhemmat lapset, jotka jo osaa itsenäisesti leikkiä. Myöskään hirveen nuoria äitejä ei täälläpäin paljoa näy tai, jos näkyykin ne häviävät kyllä rattaineen nopeasti takaisin omaan kotiinsa.

Kuinka paljon te käytte ulkona leikkimässä ja oletteko tutustuneet saman pihan äityleihin? 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *