Hae
Love Beyond Words

Koti lapsi turvalliseksi!

Myös kodissa piilee monta vaaraa uteliaalle lapselle.  Kaikista mielenkiintoisimmat paikat kodista on juuri ne kielletyt paikat ja Lilianin perässä saakin olla koko ajan, sillä tällä hetkellä suosiossa ovat johdot, kissanruoka paikka, kaapit ja kengät. Pari kertaa on saatu itsekin kaapin ovet jo auki, mutta tällä hetkellä vielä yleensä ootellaan, että joku avaa sen ja sitten ryömitään nopeasti tutkimusmatkalle sinne. Myös kissanruoka kuppi on siirretty aikoja sitten jo vessaan, mutta silti Lilian löytää sinne tiensä ainakin 100x päivässä. Luultavasti kohta joudumme siirtämään sen saunaan.

Seuraavassa kuvasarjassa esittelen Lilianin kanssa kaksi tavallisinta ongelmaa, mitä uteliaan taaperoikää lähestyvän vauvan kanssa kohtaa päivittäin. 
Näihin molempiin ongelmiin löytyy ratkaisu Ikeasta. Pistorasian suojat Family kortilla 2,99€/ 12 kpl  Laatikon/kaapin salvat saa  1,99€/5kpl. Nuo pistorasian suojat meillä on asennettekin kauan aikaa sitten ja varmaan kohta pitää alkaa harkitsemaan myös kaapin salpoja. Tärkeää on myös pitää huoli ettei alimmilla tasoilla ole mitään vaarallisia esineitä. 
Yleinen ongelma myös tällä teknologian aikakaudella on johdot. Ja niitähän riittää meilläkin. Kaikkia on mahdotan pitää piilossa. Irtonaiset johdot ovat kuitenkin näkyvällä paikalla. 
 
Myös kaikki vaaralliset sisustuselementit on syytä minimoida. Näitä ovat esimerkiksi risuhärpäkkeet ja pikku kivet. Kuten kuvasta näkyy meillä ei ole vielä näitäkään poistettu. Jos haluaa suojata teräviä kulmia esimerkiksi tv-tasosta ja olohuoneen pöydästä löytyy myös tähän ratkaisu Ikeasta. Myös kissan oman turvallisuuden kannalta, on syytä pitää se parvekkeella ;D 
Verhot saa myös kyytiä, mutta niistä en luovu! 
Mallin työ tehty tältä päivältä! Ja tiedoksi vielä, että kuvaukset suoritettiin turvallisissa olosuhteissa, eikä niistä aiheutunut vaaraa pienelle mallille. 🙂 

Nykyään muuten melkeen kaikki yritykset ottaa kuvia Lilianista päättyvät tähän, kun toinen könyää syliin! (En kestä miten suloinen toinen on <3 ) 
Miten te olette varautuneet uteliaan lapsen tutkimusretkiin? 


6 kommenttia

 1. Tuija kirjoitti:

  Jälleen kerran, Lilian on niin suloinen! 🙂

  Mulla on ollut ostoslistalla nuo pistorasian tulpat jo kauan, mutta koska Ikeaan on matkaa ja muualla ne on niin kalliita, on pistorasiat toistaiseksi suojattu maalarinteipillä. Eikä ne enää juurikaan edes kiinnosta Lottaa. Kaappeihin meidänkin pitäisi tehdä jotain, koska niitä Lotta tonkii innoissaan. Taidan vaan vaihtaa alakaappeihin tavarat, joita Lotta saa käydä ronkkimassa, esim muoviastiat. Johdotkin meillä muuten on vaan teipattu seinään, varmaan tosi turvallista… 😀

 2. Iina Huhtakoski kirjoitti:

  Me ostetiin nämä juuri viime viikolla ikeasta, siis noi pistorasian suojat ja kaappien lukittajat 🙂 Tosi kätsyjä!

 3. Saija kirjoitti:

  Hahaha, ihana Lilian! 🙂 Huippu postaus tää – etenkin nuo havainnoivat esimerkit 🙂 Musta tuntuu, että aina kun kuvittelen ettei mitään houkuttelevan kiinnostavaa ole enää pienen saatavilla niin hän kyllä keksii aina uutta. Huh 😀 Kiinnostavimpia tällä hetkellä on kaikki kaapin ovet ja laatikot – ne vaan on saatava auki ja tietysti vielä kiivettävä niihin jos mahdollista 😉

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meilläkin oli pitkään vaan teipit suojana, mutta sitten se alko repimään niitä, niin ostettiin ihan kunnolliset. Vaikka ei käy nykyaikana ees saa kovin helposti sähköiskuja nuista.

  Liliania ei paljon muu kiinnosta kun kaikki kielletty, lelut kyllä kierretään kaukaa 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Jooo, ja ei oo hinnalla pilattu 🙂 Kateltiin muistakin kaupoista, niin niissä sais maksaa hirveitä summia tuollasista muovin palasista :/

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meillä ei onneksi vielä yritetä kiivetä minnekään laatikkoon, tosin ei se saa niitä ite aukikaan 😀

  Se on kyllä ihmeellistä miten se aina löytää jotain uutta kiellettyä tutkittavaa. Meillä on kohta tyyliin pelkkä sohva olohuoneessa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *