Hae
Love Beyond Words

Lilianin ilta kaksin isin kanssa

Eilen suuntasin nauttimaan auringon paisteesta Helsinkiin piknikille kavereiden kanssa. Piknik vähän venähti ja Lilian saikin olla koko päivän Kimmon kanssa. Oli kyllä ihana päästä taas vähän tuulettumaan ja nauttimaan aurinkoisesta päivästä kavereiden kesken.

Kotona kamerassa odotti jälleen mielenkiintosia otoksia päivän ajalta.

Nähtävästi ainakin hauskaa oli ollut, eikä ainakaan äitiä ollut tullu ikävä 😉 Lilian jaksoi eilen touhuta koko päivän heräten kello 6 aamulla ja meni vasta puol 11 illalla nukkumaan. Välissä tuli nukuttua vaan vähän yli tunti päikkäreitä, eli ainakin tytöllä riittää virtaa päivisin. Tosin seura ei ehkä ollut niin tylsää, mitä yleensä ;D
Tänään isi-tytär laatuajan vietto on jatkunut, kun ne aamulla mun lepäillessä ehtivät käydä järkkäämässä meidän kirpparipöytää ja kaupassa. Päivällä meille tuli vieraita ja illalla käytiin ensimmäistä kertaa koko perheen kesken saunomassa. Lilianin ensi saunahetket tietenkin ikuistettiin kameralle, josta löytyykin kuva jo facebookista
Ihanaa, kun helteetkin on palanneet! 

2 kommenttia

  1. Klara kirjoitti:

    Hekotellaan yhdessä Lumin kanssa sohvalla sukka-kuvalle :D:D::D Isit <3

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Hahhaah 😀 Jooo isit on kyllä vähän hupsuja joskus <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *