Hae
Love Beyond Words

Viikko 27/52 & Äitiysloman loppu

Tänään on viimeinen päivä, kun olen äitiyslomalla. Aika miellettömältä tuntuu, että siitä on jo 9kk, kun ensi kertaa näimme ihanan prinsessamme. Ja vielä oudommalta tuntuu ajatus, että nyt periaatteessa Lilian voisi mennä jo päiväkotiin. Onneksi kuitenkin vielä saan nauttia päivistä kotona ja seurata pienen kehitystä.

Aika pitkälle ollaan tultu siitä päivästä, kun veimme tyttäremme ensimmäistä kertaa kotiin.

Tai niistä kuukausista, kun päivät kulutettiin sohvalla tuijottaen toisiamme.

Hih, kuten kuvasta näkyy. Olin haalinut kaikki tarvittavat lähistölle: tietokone, kamera ja kännykkä 😀 
Koitin rekunstruroida tämän samaisen tilanteen, mutta nyt sylissä makaava vauva oli hieman hankalammin hallittavissa 😉 

Lilianista kehittynyt maailman suloisin ja ihastuttavin typy. Hurjaa miten paljon pieni ihminen kehittyy ensiksi 9kk mahassa, jonka jälkeen koko ensimmäinen vuosi menee hujauksella ohi ja vauva kasvaa silmissä. Rakkaus tätä pientä ihmistä kohtaan kasvaa joka päivä ja hetkeekään en vaihtaisi pois. Vaikka alkukuukaudet ehkä tuntuikin aika tuskastuttavilta ja itkuisimpina iltuina olisi ollut valmis unohtamaan edes hetkeksi koko vauva-arjen. Tällä hetkellä kuitenkin arki sujuu leppoisasti omalla painollaan ja Lilian täydentää ja piristää omalla itsellään meitä joka päivä. Useana päivänä huomaankin toivovani, että Lilian heräisi jo päikkäreiltä, että pystyttäisiin alkaa tekemään päivän askareita yhdessä. Enää ei toivo, että mini nukkuisi sellaset kolmen tunnin päikkärit putkeen, että saisi edes hetken hengähtää. Toki arkihommia helpottaa kyllä se, että mini nukkuu hyvin omat päikkärinsä 😉 
Ihanaa seurata vielä seurata vielä seuraavat puoli vuotta Lilianin kehitystä aitiopaikalta. En malta odottaa niitä onnen kiljahduksia, kun pieni oppii jälleen jotain uutta. Tänään esimerkiksi olimme käymässä kirjastossa ja menimme käymään leikkipaikalla, jossa oli keinuhevosia ja paaaljon pehmoleluja. Lilian lelut nähdessään alko huitomaan käsiä ja kiljumaan riemusta. <3 
                                          
Vaikka onkin ihana nähdä tytön kasvavan ja kehittyvän joka päivä, niin silti toivoisi että ajan voisi joskus pysäyttää ja ettei minun pieni vauvani kasvaisi niin nopeasti. Tällä viikolla tulee siis täyteen jo 9kk, josta on taas luvassa oma postauksensa. 
Aurinkoista viikon alkua! <3 

4 kommenttia

 1. Laura // Tehtävänimikkeenä Laura. kirjoitti:

  mulla on myös tällä viikolla äitiysloman viimeiset päivtä :// niin haikeeta!

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Lapset kyllä kehittyy niin uskomattoman nopeasti. Pienestä avuttomasta vauvasta toimeliaaksi taaperoksi. 🙂

  Lilian on niin suloinen tyttö. 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niiimpä, mutta onneksi vielä "lomailu" jatkuu 😉

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ihan uskomatonta kyllä miten nopeesti ne kehittyy! Nyt se on sellanen vauvan näkönen, mutta silti omaa vahvan tahdon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *