Hae
Love Beyond Words

Meidän kesäpäivä


En ookaan pitkään aikaan tehnyt tälläistä perinteistä postausta meidän päivästä. Tänään otinkin sitten ihan kunnon kameran sitä varten, että voin kuvailla meidän kävelyretkeä. Näitä ihania kuvia on myös lisää 9kk postauksessa myöhemmin tällä viikolla.

Päivä kuitenkin alkoi kello 8, kun pikku typy herätti äitin uniltaan. Syötiin aamupuurot ja tehtiin muut aamutoimet, jonka jälkeen tyttö jo osoittikin väsymyksen merkkejä, koska eilen oltiin menty  vasta vähän ennen 11 nukkumaan. Ensimmäisten päikkäreitten aikaan jatkoin opparin tekoa ja sainkin kirjotettua yhden kokonaisen sivun. Eli vielä ois hieman kirjotettavaa jäljellä.

Lilianin herättyä syötiin ja lähdettiin ulos nauttimaan auringon paisteesta. Käveltiin tässä meidän lähi maastossa ja välillä pysähdyttiin istuskelemaan. Tosin kauaa Lilian ei jaksanut hereillä taaskaan pysyä, sillä tais olla kuumuus vähän liikaa. Kävelin sitten vielä Plantagenin kautta tytön nukkuessa ja ostin viimeiset jutut parvekkeelle täksi kesäksi. (Meinasin kuvailla koko parvekkeen kokonaisuudessaan joku päivä tässä ennen kuin nuo meidän ainoot oikeat rehut pääsee kuihtumaan :D)

Koitin ottaa tyylikästä jalka kuvaa siinä kuitenkaan onnistumatta

                                                   

Kotiin päästyä Lilian taas heräili ja laitoin parvekkeelle uima-altaaseen vettä, jonne Lilian pääsi vähän vilvottelemaan. Samalla koitin laittaa kukkasia astiaan, mutta tämä osoittautui aika vaikeaksi, sillä Lilian olisi kans halunnut olla apuna kovasti.

Sitten kello olikin jo 15 ja Kimmo saapui töistä. Hän teki pikatreenit ja sitten oli mun vuoro päästä käymään salilla. Motivaatio on aika nolla näillä keleillä lähtee salin hämyyn, mutta pakko se on sillon käydä, kun on aikaa.

Kotiin tullessa tehtiin yhdessä ruokaa: lihapullia ja muusia. Kimmolla onkin tähän ruokaan joku sairas pakkomielle, kun sitä vois syödä melkeen joka päivä 😉 No muut onhan se hyvää. Ruokailun jälkeen vielä imuroitiin, pestiin lattioita ja pyykättiin. Pikku neiti oli toki koko ajan apuna. Vielä tähän päivään asti se on pelännyt imuria, mutta nyt se oli tehokkaasti apuna pitäen johdosta kiinni, ettei imuri vaan pääse karkaamaan käsistä.

Loppuilta katottiin 24 nauhalta, leikittiin ja mä kirjottolin myös tän postauksen. Tällä hetkellä Kimmo onkin jo laittamassa Liliania nukkumaan ja toivotaan, että tänään se jäisi suosiolla nukkumaan. Alkaahan tuo kello taas lähennellä jo 21. (Edit. Äänestä päätellen ei kuulosta ihan kyllä siltä, että siellä nukuttas… )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *