Hae
Love Beyond Words

Meidän koti ♡ Parveke

Nyt sain aikaseksi kuvailla meidän parvekkeen. Kovin paljon siinä ei ole kyllä nähtävää, sillä tunnetusti en ole mikään viherpeukalo + meidän kissa pitää kyllä huolen, että kasvit on viimestään sen toimesta tuhottu, jos en sitä itse onnistu tekemään parissa viikossa.

Yleisilmeltään parveke on siis aika simppeli. Tykkään kuitenkin kukista ja varsinkin kesäinen niitä on ihana tuoksutella. Joten myös meidän parvekkeeltä löytyy muutamat kukat piristämässä kesäisin ilmettä. Talvisin parvekkeelle on ihana laittaa lyhtyjä ja valopalloja roikkumaan. Kuumina päivinä parvekkeella kärsii olla ehkä max tunnin ja auringon paistaessa parvekkeelle on ovi pidettävä visusti kiinni ettei meidän koko asunto muutu saunaksi. Tämänkin takia en malta odottaa, että jonain päivänä asutaan rivarissa. Silloin parvekkeesta + pikku pihasta voi luoda ylimääräisen huoneen kesällä.

Nuo tikkaat hankittiin tänä kesänä. Edellis kesänä tikkaiden tilalla oli hieno oksa/kukka viritelmä ruukussa, jonka Milo-kissa kuitenkin pikku hiljaa tuhosi ( oikeesti Kimmo vaan ehkä kyllästy siihen.. ;).

Nämä kukat on parvekkeen ainoot oikeet rehut. Ja ihme kyllä ne ovat vielä suurimmaksi osaksi hengissä.

Nämä hienot tekokukkaset kävin hakemassa tällä viikolla Plantagenista. Olisin halunnut niitä isoja ja muhkeita parvekehortensioita valkoisina, mutta päädyin sitten tälläseen ratkaisuun, pysyypähän ainakin hienona koko kesän.  

Milo tykkää käsäisin viettää melkeen koko päivän aina parvekkeella katsellen pihan elämää ja koomaillen varjossa. Onkin ollut pelastus kissan kannalta, että hankittiin nuo lasitukset, sillä ihan joka päivä ei ole jaksanut lähteä kissan kanssa ulos kävelemään.

Nyt olen tällä viikolla laittanut Lilianille uima-alteen partsille, niin on päässyt vähän vilvottelemaan. Tässä lähistölläkun ei ole harmiksi järveä tai meren rantaa minne pääsis pulahtamaan välillä, mutta onneksi Lilian mahtuu vielä tollaseen mini altaaseen.

Sellaiselta näyttää tällä hetkellä meidän pikku partsi. Kyllähän tuolla kelpaa aina välillä siiderin nauttia tai katsella, kun Lilian polskuttaa menemään pikku altaassaan 🙂 

6 kommenttia

 1. Sirie / Syyskuun palasia kirjoitti:

  Apua Ihana Lilian! Tohon sopis niin hyvin puhekuplaan: "Excuse me?!" 😀 <3

 2. Minnaa kirjoitti:

  Ihana parveke! Meillä on vain terassi, ja vaikka se kiva onkin, niin parveke olisi niiin kiva!

  Ja Lilianin ilmeet! Tytöllä kyllä riittää niitä. <3

 3. Saija kirjoitti:

  Tosi kivannäköinen parveke! Ja ihana Lilian <3 Uima-allashan on pikkuneidille just sopiva, ja tietty pinkki :))

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah kunnon diiva ilme ;D

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Mut eikös terassi oo paaaljo kivempi, kun on maatasossa. Paitsi tietty jos siitä on suora näkymä naapuriin ja päinvastoin 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Varmaan tämän kesän mahtuu vielä tuohon pienen altaaseen. Sitten pitäs saada jo vähän lisaa neliöitä altaalle 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *