Hae
Love Beyond Words

Ostakaa pois!

Jos jollain on etsinnässä hoitotaso/lipasto, niin saa tulla meiltä Vantaalta hakemaan sellaisen vaan 50 eurolla!
Ajateltiin laittaa Lilianin huone uuteen järjestykseen samalla, kun siirretään tyttö sinne nukkumaan. Tilat ei ole mitenkään suuret, joten hoitotaso joutaa nyt lähtemään, niin että saadaan lisää säilytystilaa.

Hoitotaso on hyvässä kunnossa. Toki pieniä naarmuja löytyy jostain, sillä kovassa käytössä se on ollut. Tason saa purettua neljään osaan ja tarvittaessahan tuota lipasto osaa voi käyttää pelkkänä lipastona. Tarvittaessa voin laittaa vielä lisäkuvia, jos joku on kiinnostunut. 🙂 

2 kommenttia

  1. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Joo, just eilen kävi pariskunta hakemassa pois 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *