Hae
Love Beyond Words

Mekko häihin

Olen saanut kunnia tehtävän toimia erään ihanan morsiamen kaasona häissä tänä kesänä. Tämä tehtävä aiheuttaa jälleen mekkokriisin, sillä mitään muita kriteereitä pukeutumisen suhteen ei ole annettu, kunhan itse morsian näyttää kauneimmalta.
Itseasiassa ostin jo erään mekon ristiäisiä varten, jota oli tarkoitus myös hyödyntää häissä. Mutta alettuani miettimään tarkemmin, haluan ehkä sittenkin pukeutua yksiväriseen mekkoon häissä. Olenkin pari päivää taas selannut mekko valikoimaa netistä ja löytänytkin jotain varteen otettavia vaihtoehtoja.

Pahoittelen huonoa kuvan laatua tässä ensimäisessä vaihtoehdossa. Luottovärini yleensä on ollut kaikissa juhlissa viime aikoina sininen ja tämä jatkaa samalla lähes samalla linjalla. Tuo väri ois kyllä niin kiva. En ole kuitenkaan varma tuosta halterneck kaula-aukosta. 

Tässä mekossa ihastuin myös tuohon ihanan vihreän sävyyn ja pitsiseen yläosaan.

Kolmas vaihtoehto on taas perinteistä sinistä ihanilla pitsisillä yksityiskohdilla. Ehkä jo tässä vaiheessa huomaattekin, että olen ihastunut tällä hetkellä hempeisiin pitsi yksityiskohtiin. 
Neljäs vaihtoehto on villikortti. En muista, että ikinä olisi ollut ylläni ruskeaa/beigeä mekkoa. Tykkään kuitenkin jälleen tuosta pitsistä ja yksiolkaimisesta muotoilusta. 

Viimeinen vaihtoehto mielytti ehkä eniten silmää, mutta en ehkä viitsi laittaa nuin vaaleata sävyä häihin. Pahimmassa tapauksessa menee vielä ihmiset sekottaa mut morsiameen ;D
Kaksi ensimmäistä ja viimeinen mekko on ebaystä ja kaksi muuta on Nellystä. Ebaystä tilattaessa piilee aina se vaara, ettei mekko sovikaan ja palauttaminen on turhan kallista. Tähän asti kuitenkin kaikki tuotteet on ollu suht sopivia ja, jos ne ei ole silmää miellyttänytkään niin aina ne on onneksi saanut myytyä pois. 
Oma suosikki näistä mekoista jo löytyy, mutta kysynkin teiltä ihanat lukijat, mikä mekko olisi sopivin kaasolle häihin? 


8 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Ooh, tuo mintunvihreä on UPEA. <3

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Toi ruskea on ihana! 🙂

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Mintunvihreä tai sit toi sähkönsininen 🙂

 4. Heidi Maria kirjoitti:

  Toi vika on ihana! ?

 5. www.minajamuud.ee kirjoitti:

  Viheeä on ihana väri. Mutta en tiedä sopiiko se häihin. Voi olla, että liian näkyvä. Mutta jos hääkoristeluja olisi samanvärisiä, sitten kyllä.

  http://www.minajamuud.blogspot.fi

 6. Minnaa kirjoitti:

  Miusta kolmas tai viimeinen – jos morsiamella on juhlava "perusmorsiuspuku" , olisi tuo miusta kaasolle oikein sopiva: ja jos siihen yhdistäisi vaikka häiden teemavärisin kukan tai jotain värikästä korua, ei kyllä kukaan sekoittaisi morsiameen (kun ei tuo miun koneella ainakaan ole valkoinen, ja sehän on ainoa "kielletty" väri muilla kuin morsiamella).

  Ihania mekkoja kyllä kaikki!

 7. Jenni kirjoitti:

  Tuo mintunvihreä on upea! 🙂

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos kaikille kommenteista! 🙂 Tilasinkin jo yhden mekon, mutta voi olla, että varuilta tilaan myös toinen, jos eka ei mielytäkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *