Hae
Love Beyond Words

Aikaa kahdestaan

Kun elämää tulee rikastuttamaan yksi jalkapari lisää, on kahdenkeskinen aika kortilla. Vauva vuoden aikana varsinkin illat kaksin on laskettavissa yhden käden sormilla. Parisuhteen kannalta on kuitenkin välillä ihan tervettä olla vaan mies ja vaimo, eikä aina äiti ja isä. 
Maanantaina meillä oli mahdollisuus viettää koko päivä ja yö kahdestaan. Tällä kertaa me ei suunniteltu päivän ajalle mitään sen kummempaa tekemistä. Teimme kaksistaan myös kesäkuussa Tallinnan reissun, jonka jälkeen olimme ihan puhki, joten nyt oli ihanaa vaan olla. Mikäs sen ihanempaa kuin nauttia hiljaisuudesta omassa kodissa. 
Ihan kokonaan seinien tuijotteluksi päivä ei kuitenkaan mennyt, vaan saimme päivän aikana paljon aikaseksi. Nykyäänkun arkipuuhia hieman hidastaa perässä konttaava pikku typy. Ei ole hetkeäkään milloin Lilian ei olisi apuna kotitöissä,  millon se on repimissä imurin johtoa seinästä tai kiipeemässä astianpesukoneen päälle. 
Päivän aikana teimme siis Ikea-reissun ja ostettiin parit jutut tulevan taaperon huoneeseen, maalasimme listoja, imuroimme/pesimme lattiat, kasasimme Ikea-hyllyn ja siirsimme Lilian sängyn omaan huoneeseensa. 
                                       
Mutta mun mielestä ainakaan koko kahdenkeskistä päivää ei oo kiva kuluttaa ”töitä” tehden, niin onneksi saimme myös maata auringossa ja pyöräillä nauttien kesäpäivästä. Illalla me käperryimme sohvalle, tuhosimme subit ja katsoimme leffoja. Ilman keskeytyksiä! Päivä oli siis kaikin puolin rentouttava ja tuli taas niiiin tarpeeseen tuon miehen hullun työputken jälkeen. Pakko myöntää, että oisin varmaan aika kiukkunen yksinhuoltaja ;)Aamut, päivät ja illat kaksin tuon hulivilin kanssa on vaan niin puuduttavia välillä. 

Niinkuin jo mainitsinkin, niin saimme vihdoin aikaseksi tehtyä sen, mistä olen puhunut jo kuukausia: siirsimme Lilianin sängyn sen omaan huoneeseen. Nyt Lilian on nukkunut yhden yön (+ parit päikkärit) omassa huoneessaan ja vielä ainakin uni on maistunut samalla lailla. Viime yö tosin ei ole vielä vertailukelpoinen, sillä vahingossa itse herätin Lilianin, kun menin puoli kahdelta tarkistamaan onko kaikki hyvin. Tytön jalka oli tapansa mukaisesti pinnojen välissä ja nostin sen pois ja samalla hän heräskin kokonaan. Onneksi uni tuli kuitenkin jonkun ajan päästä uudelleen.
Mitään paniikkia Lilian ei ole siis saanut, kun on huomannut, että paikka on eri. Ekojen päikkäreiden jälkeen kyllä ilme on vähintäänkin hämmästynyt ja vähän meinas itkukin tulla. Muuten tyttö on heräillyt omasta huoneestaan iloisena itsenään.

Siirtohan tarkoittaa myös, ettei enää meidän tarvitse kuiskailla makkarissa tai voidaan vaikka katsoa myöhäinen leffa makuuhuoneessa! Nyt sen vasta huomaa, kuinka helpottavaa on kuin ei tarvitse varoa jokaista liikettään toisen nukkuessa. Toivottavasti jatkossa yöt sujuu hyvin ja Lilian ehkä toivottavasti jopa alkaisi nukkumaankin paremmin  🙂

Huomenna on meillä lintsi päivä! Tulkaahan moikkailemaan, jos teillä sattuu olemaan sama suunnitelma! 🙂 

4 kommenttia

 1. Tuija - Pieni tytön tylleröinen kirjoitti:

  Hienoa, että Lilianin siirto omaan huoneeseen on mennyt hyvin, eikä mitään paniikkia ole tullut. Toivotaan, että ne heräilytkin jäisi pian pois. 🙂

  Lotta on nukkunut vasta yhden kerran aamuun asti omassa huoneesa, muuten oon aamuyöllä ottanut meidän sänkyyn. Tosin nyt on pari kertaa sitten jo herättykin (tänäänkin jo viideltä…) kun uni ei tule edes meidän välissä enää aamu(yöllä). Hampailla varmasti myös taas vaikutusta meidän rikkinäisiin öihin.

 2. Nea kirjoitti:

  Kiva kuulla että omaan huoneeseen siirto on sujunut hyvin! 🙂 aaww, ootte söpö pari tuossa kuvassa :3

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Voieii, viiden aikoihin herätys on jo ihan liian aikaisin! :/ Toivottavasti taas yöt rauhottus sielläkin! 🙂

  Me jouduttiin nyt kuitenkin siirtää Lilian takas meidän huoneeseen, kun Lilianin huone on ihan järkyttävän kuuma, miljoona kertaa kuumenpi mitä muut huoneet. Eihän se saa siellä nukuttua oikeen ja viime yönä heräiltiin sellaset kuusi kertaa :/

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, kiitos! <3

  Muuten joo ois sujunut varmaan hyvin, mutta tuli nää helteet ja Lilianin huone muuttu tosi tukalaksi. No ehkä parin viikon päästä laskis jo vähän asteet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *