Hae
Love Beyond Words

Linnanmäki päivä

Eilen Lilian pääsi ensinmäistä kertaa Lintsille! Paikka oli niinkin mielenkiintoinen, että neiti selvis koko päivästä yhteensä vajaan tunnin päikkäreillä! Huh, kohtahan tuo tyttö ei nuku päikkäreitä ollenkaan… Mutta takaisin Linnanmäkeen. Saatiin seuraksi myös minun äiti ja täti, joten päästiin Kimmonkin kanssa käymään yhdessä laitteessa. Testiin meni Lintsin uutuus laite Kingi, jota voin kyllä suositella! Allekirjoittanut ei kyllä selvinnyt laitteesta ilman kunnon kiljuntaa, mutta oli se sen verran uskomaton kokemus, että uudestaan voisin mennä. Maisematkin oli ihan mielettömät!

Lilianin kanssa käytiin pelkästää Kotkotissa, josta neiti nautti täysillä.

Muihin laitteisiin Kimmo ei päästänyt meitä (tais vaan häntä itseään jännittää sen verran ;)) Noh ensi vuonna sitten. Muutenkin Linnanmäki tarjosi paljon mielenkiintoista nähtävää pikkuselle, eikä neiti malttanut painaa silmiään ollenkaan kiinni koko päivän aikana. Autoon istutteassa tosin uni tuli sillä samalla sekunnilla.

Päivän aikana kävimme myös syömässä eräässä Italialaisessa paikassa.

Aika karseeta rahastusta nuo lintsin paikat ja annoksetkin oli pettymys! Ceasar-salaatti ei ollut kyllä ceasaria nähnytkään :/ Kävimme myös Sea lifessa, jonne liput makso yhdeltä 16e ilman rannekatta! HUH! Kauhulla ootan jo niitä vuosia, kun joudutaan ostaa koko porukalla rannekkeet, ruuat yms. Rahaa kyllä saa uppoamaan tuollaseen paikkaan. Sea life on kyllä myös lapsille näkemisen arvoinen paikka, sillä Lilian katseli silmät pyörällään kaikkia ihmeellisiä kaloja ja ympäristöä.

 Loppuun vielä eksklusiivista making of materiaalia.

Tämä kuva paljastaakin miksi kuvamateriaali on niin huonolaatusta. Pahoittelut siitä. Olisi ehkä pitänyt raahata vaan se järkkäri mukaan, sillä Sea Lifessa otetuista kuvista ainakaan ei ole paljon iloa kellekään.

Jos meiltä aikaa vielä loppu kesästä löytyy niin ehkä suuntaamme vielä uusinta reissulle. Nyt ehkä oli turhan kuuma Lilianille, vaikka hirmu reippaasti tyttö jakso olla 🙂

Heii, mut huomenna mamma pääsee viettää (TAAS?!) vauvavapaata! Kauan odotetut polttarit on siis silloin. Ensimmäinen yö poissa kotoa! Jännittää! Vaikka tekee varmasti niin hyvää, ottaa kunnon irtiotto arkeen. Palailen siis meidän tän päivän Falkullan eläintila reissun ja polttari päivän tunnelmilla sunnuntaina (tai viimeistään maanantaina ;)).

8 kommenttia

 1. Tuija - Pieni tytön tylleröinen kirjoitti:

  Mukavan kuuloinen päivä ollut teillä. 🙂

  Hauskoja polttareita! 😀 mäkin saan huomenna vähän vauvavapaata ja siihen päälle oikein parisuhdeaikaa, kun lähdetään Jonin kanssa vähän juhlistaan mun synttäreitä. 🙂

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Kivan kuuloinen päivä. 🙂 Me oltiin eilen Särkänniemessä.

  Ihania polttareita teille. Mekin saadaan miehen kanssa vähän vapaata kun lähdetään kahdestaan ystävän häihin. 🙂

 3. Saija kirjoitti:

  Teillä on ollu mukava päivä! 🙂 Meijän neitikään ei siellä jaksanu nukkumisesta kiinnostua, mutta ymmärtäähän sen ku ympärillä on vaikka mitä ihmeellistä.

  Mukavia polttareita toivotellen 🙂 !

 4. Minnaa kirjoitti:

  Oi, Sea Life! Se voisikin olla kiva paikka, mutta nuo hinnat on kyllä aika rahastusta…

  Hih, making of. 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oiii! Kuulostaa teidänkin suunnitelmat kivalta 🙂 Onhan se välillä ihan mukava olla erossa tuosta ministä. 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiva, että pääsette tekin vähän irtautumaan suurperheen arjesta 🙂

  Lapsien myötä tulee tuollanen uusi innostus kaikkia huvipuistoja kohtaan. Vaikka ei mulla se innostus oo koskaan täysin ees laantunut 😀 Kiva ois päästä ihan kunnolla käymään itekin niissä hurjimmissa laitteissa 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo no eikait kukaan sillon nuku, kun ympärillä tapahtuu kaikkee jännää 🙂 On nuo vauvat kyllä välillä ihmeellisiä, kun jaksaa jo lähes päivän valvoo. Taitaa äitiä välillä enemmän väsyttää ja pikku neiti jaksas riehuu vaikka koko päivän ;D

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo, siellä ei ainakaan ollut kuuma 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *