Hae
Love Beyond Words

Falkullan kotieläinpuisto

Huh, reissusta selvitty ja nyt on palattu takaisin arkeen. Jatkossa kyllä kannattaa jättää tuollaiset reissut vähän kylmemmille keleille, varsinkin jos kotona ei ole ilmastointilaitetta. ;D

Palataan kuitenkin ennen polttaritunnelmia meidän Falkullan kotieläinpuisto reissu kuviin. En ollut aikaisemmin kuullut kyseisestä paikasta, mutta googlettelun myötä paikka tuli vastaan, joten päätimme suunnata sinne perjantaina, kun ei ollut muutakaan ohjelmaa suunnitteilla. Paikka sijaitsee Malmilla, joten myös tänne oli vain noin 15minuutin ajomatka meiltä ja sinne on myös vapaa pääsy.  Tilalla voi nähdä lampaita, vuohia, lehmiä, sikoja, ankkoja, kanoja ja hevosia. Tosin hepat taisivat olla niin kaukana laitumilla, ettei niitä päästy näkemään. Nuorten on myös mahdollista päästä tekemään tilalla navetta töitä, piha-ja puutarha hommia tai käsitöitä.

Kyllä huomaa, että tulee kierreltyä paljon enemmän eri paikoissa, kun on tullut tällänen pikku typy elämää rikastuttamaan. On se niin ihana katsella, kun toinen on niin innoissaan kaikesta uudesta ja ihmeellisestä. Ja onhan tuo ulkoilu paljon kivempi vaihtoehto, kun koomailu sisätiloissa (niinkuin jollain mammalla taisi mennä tämä viikonloppu.. :D).

Täytyy sanoa, että nyt ainakin osu kelit kohdallaan Kimmon lomaviikon ajaksi. Jos saa jo pikkasen valittaa, niin joskus tuntuu jopa tuskasen kuumalta. Hyvin kuitenkin Lilianinkin on jaksanut päivät yhtä samalla energialla mitä muulloinkin. Ulkona ollessa vaan väsy saattaa iskeä nopeammin rattaissa ja nytkin oltiin jo ihan poikki maatila kierroksen jälkeen.

Oletteko te käyneet pikkusten kanssa vilkuilemassa eläimiä jossain? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *