Hae
Love Beyond Words

DIY: Pieniä sisustujuttuja vauvan huoneeseen

Huomaa otsikko. Puhun vieläkin mun omasta pienestä vauvasta, vaikka uhkaavasti taapero-ikä lähestyy. Mutta vielä kaksi kuukautta saan nauttia tästä vauva-arjesta <3

Nyt sitten itse aiheeseen, eli vauvan huoneeseen. Meillähän oli siis operaatio: Lilian omaan huoneeseen, mutta juoduimme ottamaan typyn takaisin meidän makkariin, koska Lilianin huone on ihan sairaan kuuma! Nukkumisesta ei tullut ekan yön jälkeen siellä yhtään mitään ja en kyllä itekään nukkus siellä hetkeekään.
Projektin yhteydessä uudistimme myös huonetta pikkuisen. Pääsettekin nyt kurkkimaan pienten DIY juttujen kautta huoneeseen. Teen huoneesta kokonaisuudessaan taas uuden postauksen, kunhan se on kokonaisuudessaan valmis ja Lilianin sänky jälleen omalla paikallaan.

Sisustuksessa tykkään käyttää paljon myös Lilianin vaatteita ja asusteita (sillä mitkään ruusupannat ei sen päässä pysy). Huoneessa roikkui vielä kesään asti ihana Newbien kokoa 50 oleva mekko, joten ajattelin, että on aika päivittää myös tämä asia. Nyt huonetta somistaa aivan upea mun äidin virkkaama mekko, jota ei uskalla varmaan edes päälle laittaa. Itsellä ei varmaan kärsivällisyys riittäs tälläseen projektiin.

Vieressä on Lilianin häissä käyttämä mekko, ruusupanta  ja parit pompomit. Pom Pomit on saatu Emma’s & Mama’s verkkokaupasta. Siellä kannattaakin käydä kurkkimassa, jos etsii jotain kivoja ja pieniä sisustus elementtejä omaan kotiinsa. 🙂 Pom Pomeja on myös erittäin helppo itse tehdä. 

Varmaan aika monesta lapsen huoneesta löytyy tuo samainen ikean lokerikko hylly ja nyt se löytyy myös meiltä. Laitoin yhtä laatikkoa koristamaan pikku apinan, jonka virkkasin joskus raskausaikana. Ohje siihen löytyy tästä. Alkuperäinen tarkotus oli siis tuttiketju, mutta eihän tuo Lilian koskaan sellasista välittänyt.

Tyynyn päälliset tein myös raskausaikana ja ne ovat myös söpö lisä lasten huoneeseen. Tuo tuoli luultavasti saa lähteä jossain vaiheessa, sillä se vie liikaa tilaa huoneessa. Olen ajatellut tilalle jotain isoa lattia tyynyjä.

Nämä ei ole esillä huoneessa, mutta ajattelin nyt kuitenkin esitellä ne tässä samalla. Tulevaksi syksyksi ompelin Lilianille tuollasen ihanan kukka tunikan ja tuon pipon olen tehnyt jo aikaisemmin, mutta se tulee juuri sopivasti sopivaksi ensi talvena.

Oletteko te innostuneet tekemään mitään käsitöitä tai diy-projekteja? 🙂 

10 kommenttia

 1. Laura // Tehtävänimikkeenä Laura. kirjoitti:

  mä tykkään kaikista DIY projekteista jotka ei liity "naisten juttuihin" eli ompelemiseen, virkkaamiseen tai kutomiseen koska olen aivan surkea 😀 sen sijaan tuunaus, maalaus ja entisöinti on mahtavaa! 🙂

 2. Saija kirjoitti:

  Ihania <3 Mä olen aivan tumpelo käsityötaidoiltani… 😀 Ehkä just siksi kaikki toisten itsetekemät jutut on mun mielestä niin upeita – hieno taito kyllä! 🙂

 3. Emilia kirjoitti:

  Ihania juttuja oot tehnyt! 🙂

 4. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Oi mitä ihanuuksia olet tehnyt. 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Mä en taas osaa yhtään sellasia juttuja 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 No sitten ei auta kuin opetella 😉 En mäkään ollut tehnyt aikoihin mitään, mutta raskausaikana innostuin tekemään kaikkee ja nopeesti ne taidot palas mieleen 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos, välillä on ihan kiva tehdä jotain tuollasiakin vaihtelun vuoksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *