Hae
Love Beyond Words

Lähtölaskenta lomaan + hoitolaukun sisältö

Enään 19 tuntia 3 minuuttia ja 40 sekunttia matkan alkuun, jos tarkkoja ollaan! Lomafiilis antaa vielä odottaa itseään, sillä matka starttaa mukavalla 4 tunnin lennolla. Vähän epäilen ettei tämä lentoreissu tule sujumaan mukavasti lehtiä selaillan, nauttien gourmet lentokone ruuasta ja nukkuen. Kannattaakin varautua jo ennakkoon kaikkein pahimpaan, joten jos lentoreissu meneekin suht mukavasti se on vaan iloinen yllätys.

Meidän matkalaukut on lähes pakattu muutamia hoitopurnukkaa lukuunottamatta. Tänään illalla viemme laukut ja matkarattaat kentälle, joten huomis aamuna tarvitsee vaan kävellä turvatarkastuksesta läpi.Tämä antaa meille ruhtinaalliset tunnin lisäunet, vaikka silti kentällä pitää olla liian aikaisin (klo 6).

Käsimatkatavaroina meillä on ainoastaan Lilianin hoitolaukku ja minun käsilaukku.
Hoitolaukan sisältö näyttää tällä hetkellä tältä.

2x smoothie, 3x nannia, maissinaksuja+riisikakkuja, lusikka, ruokalappu, tuttipullot

kosteuspyyhkeitä, pieni pyyhe, kertis hoitoalusta, rasvaa, aurinkorasvaa, vaippoja, vaihto body

pientä viihdykettä

Blogi jää nyt viikon mittaisella tauolla ja palailen takaisin loma kuvien kera. Instagramia tulen päivittämään varmasti päivittäin. Sen verran kuitenkin uskallan varmaan ulkomaillakin käyttää data yhteyttä, etten jää ihan pimentoon somesta 😉

Minä lähden vielä metsästämään jotain matka lukemista ja tekemään viimeiset ostokset pikku neidin kanssa.

Mukavaa viikonloppua kaikille ! 

7 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ihanaa lomaa teille. Nauttikaa. 🙂

 2. Anna / haaveita ja oikeeta elämää kirjoitti:

  Mukavaa reissua teille! 🙂

 3. Trina kirjoitti:

  Kivaa reissua teille!! :))

 4. Emilia kirjoitti:

  Ihanaa reissua teille! 🙂

 5. Saija kirjoitti:

  Ihanaa lomareissua teille <3 !!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *