Hae
Love Beyond Words

Back to school!

Kuten jo Instagramin ja Facebookin välityksellä seuraavat huomasivatkin olin viikonlopun reissun päällä Kuopiossa. Olin kaason pestissä ihanissa häissä. Nyt kuitenkin reissusta on jälleen kotiuduttu ja arki palannut elämään. Erillistä postausta kuitenkin reissusta on luvassa kunhan saan jotain kasattua jotain kuva materiaalia.

Tällä viikolla arki kuitenkin muuttuu hieman, sillä tämä mamma palaa kirjaimellisesti koulun penkille. Kyseessä on aika kevyt aloitus, sillä koulua on vain kahtena päivänä pari tuntia. Lilian pysyy siis niinä aikoina turvallisesti isin tai mummin hoivassa. Tämä järjestely sopiikin erinomaisesti minulle. Olen nyt ollut tasan vuoden pelkästään kotona, joka alkaa oikeastaan olemaan aika maksimi aika minulle. Huomaan, että välillä hermot alkaa olla aika kireellä ja kaipaan jo muutakin tekemistä. Vaikka onnekseni olen pystynyt tekemään koulujuttuja myös kotoa käsin, joten olen saanut vähän muutakin ajateltevaa. En kuitenkaan vielä olisi valmis palaamaan täysin täyspäiväiseen koulu-/työelämään. En vaan raaskisi jättää Liliania koko päiväksi jonnekin outoon paikkaan hoitoon. Todellisuudessa se siirtymävaihe sitten aikanaan tuleekin olemaan varmaan äidille raskaampaa, sillä uskon Lilianin vaan nauttimaan uusista virikkeistä.

Huomenna on siis se päivä, kun pakkaan vihkot ja kynät käsilaukkuun ja laitan siistit vaatteet ylle. Matkustan yksin bussilla ja istahdan kuuntelemaan luentoa yrityskaupoista ja -järjestelyistä. Päivän kuitenkin aloittaa jo tapaaminen opinnäytetyö ohjaajan kanssa, joten olen koko iltapäivän heti alkuun poissa kotoa. Kesän aikana olen saanut ihan mukavasti tehtyä työtäni, vaikka aikaa vievin osuus onkin vielä edessä. Uudet kurssit tuovat tietenkin jälleen lisää työtä päiviin ja valitettavasti joudun jälleen karsimaan aikaa blogin kirjoittamisesta. Kokonaan lopettamaankaan en pystyisi, sillä tämä on ihana tapa purkaa ajatuksia ja muistella vanhojen tekstien kautta Lilianin ensi hetkiä.

Mistä tulikin mieleen, että Lilianin 1-vuotis synttärit lähestyy liian nopeeta vauhtia. Mekko on jo hommattu, sekä ideoita koristeluun ja tarjoiluihin poimittu googlettamalla. Syksyn aikana pääsette sitten monien postauksien kautta lukemaan lahjaideoista, 1-vuotis juhlamekosta ja tietenkin itse juhlista!

Kuinkas moni mammalomailija meinaa palata kouluun/töihin tänä syksynä? 🙂 

2 kommenttia

  1. Arja kirjoitti:

    En vielä tänä syksynä, mut toivottavast vuoden alusta tai viimeistää ens syksynä sitten kouluun 🙂 En kehtaa viel Kalevii laittaa hoitoon, et oppis ensin kävelemään ja toivon mukaa vaikka käyttämään lusikkaa ennen hoitoon menemistä 😀

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Joo samapa se on meillä. En raaskis mun pientä laittaa minnekään, mutta ONNEKSI on mahdollista tällänen järjestely 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *