Hae
Love Beyond Words

FIESTA! (eli polttarit)

VIHDOIN, saan aikaseksi tehtyä tämänkin postauksen. Tosin itse häät olivat vasta viikko sitten, joten ei myöskään haluttu paljastaa morsiamelle polttarimateriaalia ennen suurta päivää. Vaikka tästä postauksesta mitään järisyttävää kuvamateriaalia ei paljastukaan, sillä osa porukasta ei halunnut ollenkaan kasvokuvia, osa ois hyväksynyt että kasvot pikselöidään tunnistamattomaksi, joten päätin että julkaisen sitten vaan jotain ruoka kuvia 😀 Pyrin siis kirjoittamaan niin värikkäästi, että pääsette mukaan polttari tunnelmaan ilman kuvia. 😉

Meidän päivä alkoi sillä, että polttarisankari tuli aivan itsenäisesti tänne meille. Mikään hirmu yllätys siis päivä ei ollut, sillä juhlasankari asuu Kuopiossa asti, joten yllätysjuhlat olivat pois suljettu vaihtoehto. Teema paljastui heti sisälle astuttua, kun Enrique Iglesiaksen Bailando kajahti soimaan. Päivä alkoi brunssilla ja tarjolla oli teeman mukaiset herkut, johon kuului mm. perunamunakasta, hedelmäsalaattia, ilmakuivattua kinkkua ja tietenkin sangriaa. Herkkujen lomassa muisteltiin vähän villejä nuoruus aikoja ja palattiin aikaan milloin oltiin tutustuttu polttari sankariin. Tämän jälkeen oli vuorossa pikku hemmottelu hetki, johon kuului jalkakylpy, kasvonaamio ja meikkaushetki. 

Rennon aamupäivän jälkeen puettiin polttarisankari asianmukaisesti flamenco mekkoon ja suunnattiin opettelemaan itse tanssin saloja. Tunnin aikana tuli ainakin taputeltua käsillä ja jaloilla. Hauskaa, mutta tuo tanssiminen ei vaan oo ehkä se mun juttu. Flamenco-tunnin jälkeen olikin aika suunnata kohti satamaa ja Tallinnan risteilyä. Matkan ja päivän aikana polttari sankari sai myös keräillä polttarivihkoon avioliittoneuvoja ja mietiskellä vastauksia kysymyksiin, jotka liittyivät mm. tulevaan aviomieheen. Polttari vihkonen sisälsi myös  polttari valan ja ystäväkirjan, johon kaikki mukana olevat juhlijat saivat raapustella.

Risteily alkoi buffetilla, jonne saavuttiin ihanasti hikisenä, sillä ulkona oli KUUMA! Tämän jälkeen ohjelma muuttui ratkaisevasti vapaammaksi. Tehtävänä laivalla oli vielä kirjoittaa runo tulevalle aviomiehelle ja juosta pitkin laivan käytäviä jätesäkki päällä huutaen kaikkien entisten heilojen nimet. Käytävillä seikkaillessa törmäsimme myös toiseen polttariporukkaan, jotka ystävällisesti lahjoittivat meille sankollisen mysteeriksi jäänyttä juomaa. Tuhosimme tämän kuitenkin onnistuneesti laivan kannella pullon pyörityksen merkeissä. Loppu ilta menikin sitten rattoisasti hytissä juoruten ja tanssien.

Kaiken kaikkiaan päivä oli ainakin omasta mielestä onnistunut! Meitä oli paikalla pieni, mutta sitäkin parempi polttari seurue. Kaikki muut (morsianta lukuunottamatta) olivat entuudestaan tuntemattomia minulle, joten oli todella hauskaa päästä tutustumaan ihan uuteen porukkaan. 🙂

2 kommenttia

  1. Nea kirjoitti:

    Kuulostipa hauskalta päivältä! Mitenköhän niiltä toisilta juhlijoilta oli jäänyt juomat juomatta 😀 polttareiden teema oli myös kiva mun mielestä 🙂

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Oli kyllä huippu päivä! 🙂 Oliskait ne saanut sen itekkin tuhottua, mutta halus olla kohteliaita miehiä ja lahjottaa osan meillekin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *