Hae
Love Beyond Words

Sisustus haaveita

Syksyn tullen olisi ihana jälleen uudistaa pikkaisen kotia, mutta koska äitiyslomalla ei tunnetusti hirveesti ylimäärästä rahaa ole, niin on tyydyttävä vain haaveilemaan kuvia katsomalla. Meidän koti on sisustukseltaan aika yksinkertainen ja hirveesti ylimäärästä tavaraa ei ole esillä varsinkaan nyt, kun tuo pikku neiti repii kaiken alas minkä käsiinsä saa.
Ensimmäisenä ostoslistalla on kuitenkin uusi sohva! Nykyinen sohva on ihan karmaisevassa kunnossa ja se on lähes hajoomispisteessä. Ollaan jouduttu laittaa siihen pari lankkua alle, ettei se romahtas ihan kasaan 😀 Uusi sohva tulee olemaan vaaleanharmaa. Löydettiinkin kesällä ihan täydellinen sohva tarjous Askosta, mutta ne oli valitettavasti kerenneet loppua ennenkuin ehdittiin paikalle. Tarkemmin ajateltuna se oli ehkä ihan hyvä vaan 😀

Sohvatyynyiksi haaveilin ensiksi jotain valkoisia, mutta syksyyn sopii ehkä paremmin nuo kuvan keltaiset. Sovalle tulisi myös ihanan pehmoinen huopa, johon kääriytyä iltojen viilentyessä. Olen myös pitkään miettinyt tuollaisten rahien käytännöllisyyttä. Joskus on aina tarvetta lisä istumatilalle, joten tuollaiset olisi kiva lisä olohuoneeseen ja niistä saisi kätevästi myös vaikka yöpöydät. Kello olisi myös kiva olla olohuoneessa ja löysinkin tuollasen kivan pisaran mallisen ebaystä. Ja toki syksyllä pitää olla paljon valoja ja kynttilöitä. Nuo valopallot olisivat täydelliset sisustustikkaissa!

Lastenhuone on vieläkin kesken, vaikkei sinne hirveesti olekaan mitään lisättävää. Tällä hetkellä siellä on tilanviejänä iso nojatuoli, josta halutaan eroon kunhan nukkuminen alkaisi sujua. Huone on pieni, joten yksi idea unohtaa kaikki tuolit ja laittaa pari söpöä ja ISOA lattiatyynyä. Olisin myös halunnut huoneeseen ison pinkin pörrösen maton, mutta Kimmo oli valkoisen maton kannalla ja alan ehkä sittenkin taipua valkoiseen, sillä överi pinkki huone ei ole myöskään kiva. Saa nähdä kuinka siistinä valkoinen tulee pysymään sitten, kun huoneessa aletaan viettää pitempiä aikoja leikkien. Yksi lisä huoneeseen on myös viirinauha, jossa lukisi Lilianin nimi. Viirinauha tulisi roikkumaan seinähyllyn alapuolelle. 
Seuraavaksi jään haaveilemaan lottovoitosta… 😀
Onko teillä mitään keskeneräisiä sisustusprojekteja meneillään? 🙂 

2 kommenttia

  1. Minnaa kirjoitti:

    Ooo, ihana sohva! Toivottavasti joskus saisitte sen, tai ainakin jonkun yhtä kivan. 🙂

    Sisustusprojekteja? Nooo, verhot meinasin vaihtaa, siinä se. 😛 Olen menettänyt (melkein) kaiken sisustusintoni nykyiseen asuntoon!

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Noo itseasissa käytiinkin hakemassa vklp aikana uus sohva! 😀

    Mekään ei varmaan montaa vuotta tässä asuta, mutta on sitä aina kiva jotain pientä uutta laittaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *