Hae
Love Beyond Words

Hyvää ruokaa, synttärit ja kirppareita.

Viikonloppu meni taas nopeasti ohitse puuhaten kaikkea kivaa. Perjantaina oli mulla oikeen luksus omaa aikaa, kun kävimme herkuttelemassa ravintolassa tyttöjen kesken. Vaikka kavereita tulee nähtyä lähes viikoittain, niin yleensä mulla on aina Lilian mukana pyörimässä. Lilianin ollessa mukana ei oikeen treffailu hetkeen pysty keskittymään 100 prosenttisesti, sillä Lilian vie keskittymis kyvystä sen 99 prosenttia vähintään. Joten tälläiset tapaamiset ilman Liliania on kyllä välillä kivaa vaihtelua, kun voi keskittyä ainoastaan hyvään seuraan. Kavereitten näkeminen onnistuu kyllä oikein hyvin pikku typynkin kanssa, sillä hän on niin valloittavan iloinen touhuuja, ettei Lilianin seurassa ainakaan pysty kukaan kyllästymään 😉

Lauantaina, mun edellisen postauksen innoittamana Kimmo halusi lähteä sisustuskaupoille, mikä tietää vaan ja ainoostaan rahan menoa! Tästä lisää, kunhan uusi sisustuselementti saapuu meille.

Lauantai ilta menikin sitten Helgan 1-v synttäreillä! (Tutustuin siis kolmeen mammaan raskausaikana Vau:n foorumilla, joittenka kanssa treffattiin typyjen syntymän jälkeen) Ihana oli nähdä kuinka paljon tytöt oli kasvaneet viime näkemästä. Ja voiko olla mitään viihdyttävämpää, kuin pikkuset touhuumassa keskenään. Huomas kyllä taas ettei äitin seura kiinnostanu ollenkaan, kun oli monta muuta kaveria, jotka ymmärsi Lilianin höpötyksiä paljon paremmin.

Sunnuntaina puolestaan käytiin kipparikierroksella. Löydettiin ihan uusi kirppari Helsingin Viikistä, nimeltään ROK Clothing, mikä myy käytettyjä lastenvaatteita suoraan USA:sta. Siellä kannattaa ehdottomasti käydä pyörähtämässä, jos haluaa löytää jotain vähän erilaisempia vaatteita. Tällä hetkellä mun kirpparisaaliit jäävät aina aika laihoiksi, sillä mitään hyvä kuntoista vaatetta ei tunnu lyötyvän tuon ikäiselle.

Muuten meidän viikonloppu meni aika rauhallisissa merkeissä.Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 🙂 


2 kommenttia

  1. Saija kirjoitti:

    Hahaha, ihan paras tuo viimeinen kuva! Kunnon velmuilija-neiti 😀 !

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Hih! <3 Se leikki piilosta verhon takana 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *