Hae
Love Beyond Words

Ideoita 1-vuotis kuvaukseen

Keräsin kivoja ideoita Pintarestistä 1-vuotiaan valokuvaukseen. Ideat aina näyttää mielessä niin kivalta, mutta toteutus onkin jo sitten eri juttu. Varsinkin jos kyseessä on vilkas 1-vuotias. Kuvaajana meillä toimii Susanna Hynynen, joka nappas myös meidän raskausajan kuvat. Lapsi- ja perhe aiheisia otoksia pääsee ihastelemaan tästä. Joku tarkka silmäinen saattaa myös huomata  minun raskaus aikaisen otoksen. Olin erittäin tyytyväinen kuviin ja niistä jäi kivat muistot säilöön.

Etsin inspiraatiota raskausajan kuviin myös netistä ja lähetin ne Susannelle ja näitten pohjalta kuvaukset toteutettiin. Samalla tavalla olen myös nyt kerännyt muutaman kuvan.

Minulla on mielessä kaksi eri teemaa: värikäs prinsessa ja hempeä valkoinen. Värikkäissä kuvissa olisi kiva käyttää rekvisiittana peiliä, ilmapalloja, tuoleja, liitutaulua ja ehkä jotain mammalle kuuluvaa. Kuvissa ois ihana näkyä onnellisuutta, iloa, hymyä ja naurua.

T

Toinen ajatus on puolestaan vähän rauhallisempi. Näissä kuvissa voisi käyttää syksyn lehtiä tai pelkkää valkoista taustaa.

Ideoita on siis taas miljoona ja saa nähdä saadaanko ainuttakaan onnistunutta kuvaa pikku neidistä 😉
Aikaa valokuvaamiselle on varattu tunti, jossa ajassa Lilian varmaan kerkee jo moneen otteeseen menettää hermot salamavalojen välkkeeseen. Kuvaus tullaan ainakin näillä näkymin suorittamaan sisätiloissa, sillä lokakuussa saattaa olla jo aika märät olosuhteet ulkona, niin ei tarvii ainakaan säätä stressata.  
Minkälaisia otoksia teillä on tullut 1-vuotis kuvista? 🙂 


12 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Hyviä ideoita! Täälläkin on Pinterestiä selattu ehkerast ihan saman asian tiimoilta 🙂

 2. Nea kirjoitti:

  Ihania ideoita! Varsinkin tuo peili 🙂 meillä otettiin myös studiossa kuvat. Ei tarvinnut jännittää säätä. Kuvien "teemana" oli vanha romantiikka, eli rekvisiittoina käytettiin puusiltaa, takana oli puuseinä ikkunalla, lankkurappuset ja puinen iso tynnyri. Tynnyrikuvista tuli suloisia 🙂 pojalla oli joissain kuvissa mukanaan oma uniriepu ja miehen vanha pehmolelukoira, joka on nyt pojan lelu. Hyvin jaksoi kuvaukset vaikka itsekin jännitin jaksamista. Yllättävän kuuma siellä kuitenkin oli ja onneksi oli nokkis mukana ja sai välillä hörppiä vettä.

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Itsekin oon etsinyt hyvää kuvaajaa ottamaan pojasta 1 vuotis kuvat. Onko hänellä studio Vantaalla vai missä otatte kuvat ?(:
  -Sanna

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, toivottavasti saatte tekin kivoja kuvia muistoksi!:)

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oi kuulostaa niin kivoilta kuvilta! Tuollanen teema ois kans ihana, kun tykkään ainakin sisustuksesta tuollasesta 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo studio löytyy Tikkurilasta, eli sinne pääsee kätevästi joka puolelta 🙂 Mutta mahdollistahan on myös ulkokuvat jossain itse valitsemassa kivassa paikassa 🙂

 7. Sarkku kirjoitti:

  Mun pitääkin tehdä postaus aiheesta, kun nyt viimein sain meidän kuvat teetätettyä ja pääsen antamaan ne sukulaisille. Sen jälkeen sitten, etteivät näe jo etukäteen niitä… ;P

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Jee, sitä ootellessa! 🙂

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Juttelin valokuvaajan kanssa blogini lukijoille on tulossa alennuskoodi valokuvaus palveluihin, kun saadaan toteutettua itse kuvat! 🙂 Kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos etsitte hyvää valokuvaajaa 🙂

 10. Unknown kirjoitti:

  Hei, meillä oli juuri eilen 1 v. kuvaus Susannalla. Jo raakileista näki että ammattilainen on asialla. Ihania kuvia tulossa <3 Kuvat otettiin studiolla valkoisella taustalla, rekvisiittaa löytyi tosi kivasti paikan päältä. Meillä oli tosi onnistunut sessio ja hyvä fiilis 🙂

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ihanaa, että teillä oli onnistuneet kuvaukset! 🙂 En malta oottaa, että mekin saadaan kivoja kuvia tuosta meidän neitistä 🙂 Otettiinko teillä samalla mitään yhteiskuvia koko perheestä ja miten aika riitti ? Oliko kuvattavalla koko ajan sama vaate päällä? 🙂

 12. Unknown kirjoitti:

  Vähän myöhään tulee vastaus, teillä kuvaus jo ollut ja ihania kuvia 🙂 Me otettiin myös perhekuvaus ja tilasin jo yhdestä canvastaulun 🙂 Samat vaatteet oli koko ajan. Susannalle mennään kyllä ensi vuonnakin, ihania kuvia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *