Hae
Love Beyond Words

Hää humua

Häistä, jossa sain kunnian toimia kaasona, onkin ehtinyt jo vierähtää aikaa. Nyt kuitenkin palataan parin viikon takaisiin tunnelmiin Kuopion maisemissa. Meidän perhettä edusti hääjuhlissa vain minä, sillä ajomatka Kuopioon Kimmon töitten jälkeen olisi ollut liian raskas. Myöskään paikalla ei ollut muita lapsia, niin Lilian olisi saattanut kyllästyä aika nopeasti. Junamatka itsessään sujuin leppoisasti. Oli outoa, kun sai vaan istua neljä tuntia paikallaan! Olin varannut hyvää lukemista, herkkuja ja musiikkia, joten matka sujui nopeasti. Perillä olin myöhään perjantai iltana, joten kömmin melkeen samantien peiton alle, koska olin lisäksi saanut jostain sopivasti itselleni hankittua pikku flunssan.

Lauantai aamu starttasi omalla kaunistautumisella, jonka jälkeen olin heti klo 9 aikoihin alkon ovella. Kunnon kaason tehtäviin tietysti kuuluu myös pitää huolta morsiamen juomapolitiikasta 😉 Sen jälkeen suuntasin kampaamoon, jossa jo morsian ja toinen kaaso olivat saamassa itselleen ihania kampauksia. Seuraavaa kertaa ajatellen en kyllä pihistele itse kaunistautumisesta, sillä sain seurata vierestä, kun muut saivat itselleen upeat hiukset ja itse en ollut edes kerennyt värjätä omaa päätäni! ;D Onneksi sentään morsian näytti upealta, sehän varmaan se pääasia on! 
                             
Seuraavaksi huristelimme auton kyydillä itse juhlapaikalle, jossa laitoimme loput koristelut valmiiksi. Hääparista otettiin myös tässä vaiheessa viralliset hääotokset. Hääjuhlia vietettiin Puijolla sijaitsevassa Konttilassa, joka toimii myös kotieläintilana. Maisemat olivat siis ainakin otolliset.

                               

Paikka itsessään oli jo niin kaunis, ettei paljon koristeita edes tarvittu. Pyödille laitettiin lisäksi kukkia ja tuikkukippoja iltaa varten tunnelmaa luomaan. Vieraskirja oli ihanan omaperäinen idea, joka oli tehty puun muotoon.

Itse vihkimisen koittaessa saatiin päällemme sadekuuro, mutta tämähän tuo vaan onnea liitolle 🙂 Hääjuhlat olivat rennot iltamat pienellä porukalla ilman sen kummempaa ohjelmaa. Tälläisen tunnelman toivoisin meidänkin hääjuhliin sitten joskus. 
Ainoa ohjelma oli kaunis lauluesitys hääparin kaverilta ja ruoka, joka  oli hyvää perinteistä suomalaista.  Harvoissa häissä ruokaa pääsee ottamaan heti hääparin jälkeen, mutta tuolla nopeet söivät hitaat 😉 Mitään showta ei saatu aikaseksi myöskään hääkakun leikkaamisesta. 
Kun viralliset ns. viralliset osuudet oli ohi, oli aika myös ottaa virallisia poseerauksia eri kokoonpanoilla mitä erikoisemmissa paikoissa. Sain luvan julkaista tämän kuvan meistä kaasoista ja kuvan kauniista morsiamesta. <3 

Loppu ilta menikin leppoisasti seurustellessa, vaikka paikalla ei ollut ketään muita tuttuja, niin aika kului silti nopeasti polttareista tuttujen tyttöjen ja heidän miestensä seurassa. Illan pimetessä saatiin myös vielä iltapalaa ulko grillistä.

Kaiken kaikkiaan häät olivat juuri hääparin tyyliset, joissa vierähti kivasti koko päivä. Lilian kuitenkin toki pyöri mielessä koko päivän ja taisin sen ehkä muutaman kerran kaivaa kännykästä kuvia esille ja näyttää niitä ehkä muillekin… Sunnuntai aamuun herätessä olikin jo ikävä kova ja junamatka takaisin tuntui ikuisuudelta.

Nyt varmaan alkaa olla jo tämä kesän juhlat juhlittu ja voin alkaa odottamaan jo ensi kesän mahdollisia häitä ja muita juhlia.

Blogi hiljenee  viikonlopuksi, kun me reissataan maalle. 🙂 Mukavaa viikonloppua kaikille! 

2 kommenttia

  1. Sarkku kirjoitti:

    Ihanat syyshäät! Oon aina halunnu, että jos omat häät joskus on, niin ne ois keskellä kesää.. vaan tämmöset kuvat saa toisiin aatoksiin, että voiskin olla keskellä syksyä. 🙂

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Onhan kyllä syksyllä ihan eri tunnelma! Ihania värejä ja valoja! 🙂 Mä taas haluisin talvihäät, sillon saa luotua kans kivasti tunnelmaa valoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *