Hae
Love Beyond Words

Synttäri valmisteluja: Kutsukortit

Nyt viimein on saatu kutsukortit toimitettua kaikille sukulaisille ja kummeille, joten pääsen esittelemään nämäkin myös blogin puolella. Ihan kaikille synttärikemuihin kutsutuille kutsuja ei tullut lähetettyä, sillä vierasmäärä tuppaa kasvamaan aina ennen the päivää, joten kutsukortteja tuli tilattua pikkasen liian vähän.

 Kutsukortit vuoden odotetuimpiin juhliin näyttävät tältä.

Säästettiin siis näiden tekemisessä aikaa, kun tilattiin valmis kutsukortti pohja Etsystä. Sieltä löytyy vaikka mitä ihania kutsukortti pohjia, joten se aika mikä säästettii korttien tekemisessä meni valintavaiheeseen. Etsystä tilaaminen oli tosi kätevää. Tarvitsee vaan valita mieluisin kortti ja lähettää  tiedot sekä mahdollinen kuva. Valmis kortti tulee sähköpostiin parissa päivässä, jonka jälkeen sitä pystyy tulostamaan rajottoman määrän. Samasta paikasta saa hienoja korttipohjia myös mm. häihin tai jouluun. Oon kyllä tosi tyytyväinen siihen, miltä kortti tuli näyttämään, mutta ehkä jouluksi askartelen taas sukulaisten iloksi jotkut epämääräset kortin tapaiset luomukset 😉

Tykkäättekö te tilata valmiina kortit vai teettekö itse? 

Kiitos paljon kaikille blogin linkittäneille! Koitan selata viikonloppuun mennessä kaikki läpi ja tehdä postauksen mun lemppari blogeista! 🙂

12 kommenttia

 1. Cindderella kirjoitti:

  Onpa hieno kortti!=)

 2. Anna / haaveita ja oikeeta elämää kirjoitti:

  Vau, hieno 🙂

  Mä oon ollu laiska, enkä oo tehny kutsukortteja. Tekstarilla tai naamatusten oon ilmottanu juhlapäivän 😀 Ristiäisten jälkeen tilasin kiitoskortit ifolorilta.

 3. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Aivan upea kortti. 🙂

 4. Saija kirjoitti:

  Aivan ihana kutsukortti <3 !! Suunnittelin, että tekisin itse koska meillä vieraita ei tule paljoa (vain lähisuku, joka sisältää myös kummit). …tosin omat askartelutaidot tuntien, olis parempi varmaan tilaa valmiit… 😀

 5. Anna kirjoitti:

  Tosi kauniit kortit! Pitäisköhän itsekin tilata seuraavat synttärikortit Etsystä.. Viimeiset kutsukortit tulostin Popupkemujen blogista ilmaiseksi, niistäkin tuli tosi söpöt 🙂

 6. Sarkku kirjoitti:

  Ite oon tehnyt photarilla ja teetättänyt sitten (ei siis kutsuja vaan muut kortit). Pitää tutustua tuohon palveluun, säästäis ehkä kaiken tuntikausien vaivan! 🙂

 7. MinttuAnnina // Minttua ja Hillaa kirjoitti:

  Kiva vinkki, kiitos. Meilläkin 1 vuotis synttärit vielä edessä 🙂

 8. Minnaa kirjoitti:

  Oi, hauskat! Ihana kuva Lilianista!

  Mie olen kotitekoisten korttien harrastaja, ainoastaan kerran olen livistänyt ja pistänyt miehen tilaamaan Ifolorilta omat valmistujaiskutsunsa. Voisin kyllä hyvin kuvitella hyödyntäväni vaikka tuollaista nettipalvelua sitten kun en enää ole kotiäiti, jolla on ainakin päikkärihetkellä aikaa… 😀

 9. Rosalienism kirjoitti:

  Oisinpa itekkin tilannut mulla meni muutama päivä kun keksin tekstiviestikutsun sijaan tehdä itse perinteiset kortit ja rahaakin aineisiin ja postitukseen meni n. 50 😮 en edes kirjoittanut käsin vaan tein tekstit sellaisilla kirjaintarroilla :'D

 10. Unknown kirjoitti:

  Ihanat kutsut! Täällä on vähän samat hommat meneillään 🙂

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos kaikille kommenteista! Kiva, että tykkäsitte myös meidän kortista, joskus kannattaa siis olla vähän laiska joskus 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *