Hae
Love Beyond Words

Blogien top 5+5

Kiitos paljon kaikille bloginsa linkittäneille,  niissä riittikin selailtavaa! Tässä postauksessa jaan teille 5 omaa vanhaa suosikkia ja 5 itselle uutta löytöä. Lukijana arvostan blogin visuaalista ilmettä: tekstit pystyy lukemaan kivuttomasti, kuvia käytetään sopivasti ja ulkoasu näyttää kivalta. Tärkein tekijä on kuitenkin itse kirjottaja: hänen pitää olla mielenkiintoinen persoona, joka osaa kirjoittaa värikkäästi. Postaukset voivat vaihdella laidasta laitaan, mutta on hyvä olla joku tietty punainen lanka, mihin blogi keskittyy. Tykkään lukea enemmän sellaisia postauksia, jotka keskittyvät aina yhteen aiheeseen kerralla, vaikka sillisalaatti postaukset ovatkin välillä myös hyvää viihdettä. Perinteisiä ”meidän päivä” postauksia on myös välillä kiva lukea, mutta se ei saa olla blogin pääidea, sillä oikeesti ei ainakaan meidän päivät niin erilaisia ja mielenkiintosia ole, että niistä sais päivittäin tai edes viikoittain oman postauksen tehtyä. Postaus tahti tulee olla myös säännöllistä ja olisi kiva, että edes kerran viikossa tulisi uusi postaus.

Aloitetaan vanhoilla omilla suosikki blogeillani, joidenka lukijana olen ollut varmaan lähes koko oman blogi historian ajan. Tähän kohtaan olisin voinut valita monta muutakin huikeeta blogia.

TOP 5 Vanhat suosikit


Cindderella
Blogia kirjoittaja on ihana värikäs persoona Liisa. Tämä on niitä harvoja blogeja, joita oikeasti jaksan lukea ilman kuvia ja se on jo aika hyvin! Blogi on täynnä räiskyviä mielipiteitä, arjen iloja ja suruja, sekä paljon hyvää fiilistä.  Blogi on nykyään myös odotusblogi, sillä kolmas pienokainen on tuloillaan. Tämän myötä myös blogin ulkoasu on saanut ihanan hempeän sävyn. 

Tehtävänimikkeenä Äiti.
Blogissa seikkailee suloinen Lilianin ikäinen peikkotypy Elvira. Blogin postaukset liittyvätkin suurimmaksi osaksi vauva-arjesta selviytymiseen. Mutta mitään arkisia näistäkään postauksista ei saa, sillä blogin kirjoittaja Laura kirjoittaa räiskyvästi, kaunistelematta ja aidosti elämästään. ”Äitiys sekä elämä hoidetaan amatöörimäisellä ammattitaidolla ja suurella sydämellä”.   Fit Fat Mama
Täälläkin blogissa seikkailee lähes saman ikäinen suloinen poitsu! Blogi on myös kaikkea muutakin kuin vauva-arkea ja postauksia voi lukea esimerkiksi treenamisesta, ruuasta ja häistä.  Postauksista välittyy aina aitous ja rempseä persoona tekstien takana, vaikka välillä itselle tulee niin aikaansaamaton olo varsinkin treenipostauksia lukiessa 😉 Tämä pieni ja pippurinen hölösuu on myös kunnioitettavasti päässyt mukaan jo Fit Fashionin porukkaan noin vuoden bloggailun jälkeen! ”Äitinä ei mikään Mammamuotista veistetty eikä treenaajana natsi fitnesbeibe.” 

Harmaa ja muut iloiset värit
Blogissa seikkailee aivan ihastuttava 1.5 vuotias  TYYLIKÄS neitokainen! Minnan blogissa keskitytään taaperon arkeen, mutta blogi on täynnä myös ihania askartelu-, leipomis vinkkejä ja mielipide höpinöitä arkisista ei niin arkisista asioista. ” Kirjoittaja on entinen pessimisti, nykyinen pienistä asioista innostuva, pienen tytön äiti”. Äiti ja melukylän lapset
Tällä mammalla riittää ainakin päivisin puuhaa, sillä seuranaan on neljä suloista lasta! Blogi on täynnä elämää keskellä lapsi perheen arkea. Välillä kuitenkin pysähdytään haaveilemaan (lue: vauvakuumeilemaan ;)) tai keskitytään myös itse Terhiin.  Blogi on myös täynnä paljon ihastuttavia kuvia (niinkuin kaikki edellisetkin:))

TOP 5 Löydöt

Minttua ja Hillaa

Heti klikattua tämän blogin auki silmiini osui herkullinen kuva kakusta! Tää ei tiedä hyvää mun tavoitteelle vältellä herkkuja;) Toinen postauksen otsikko kolahti myös omalle kohdelle: ”HUIJASIN- ei täällä nukutakkaan hyvin”. Niin tuttu tunne myös täällä. Blogi on siis sekoitus vauva-arkea ja leivontaa ja paikka, jonne tämä ”loputonta höpötystä ja supatusta rakastava nainen saa purettua kaiken puhmisen tarpeen”.Run Away Mama
Yleensä mua ei hirveesti kuntoilu-blogit jaksa innostaa, mutta tää on jo toinen tällä listalla. Pelkkää juoksemista blogin kirjoittajan  elämä ei ole, vaan arkeen mahtuu myös taaperoelämää, juhlaa, ruokaa ja hyvää oloa. 
Hiekkalaatikon reunalta 
Ensimmäisenä blogin klikattua auki tulee vastaan kuva sairaalansängystä ja vielä piilossa pysyvästä asukista siellä. Blogissa on siis ihan pienen pienen suloisen nyytin vauvantuoksuinen arki aluillaan! <3 Hirveen paljon ei vauvablogeja ole lukulistalla, joten nyt myös sellainen löytyy sieltä. Kirjoittaja tunnustaa olevansa myös  ”vuoden 2015 häähaaveilija” ja ”ruuastakin jotain ymmärtävä herkkusuu”.


Asioitas!
Tämä blogi keskittyy myös lapsiperheen arkeen ja onhan bloggaajalla myös tällä hetkellä meneillään ”eroon (raskaus)kiloista” projekti. Rehellistä bloggailua, ilman turhia hienosteluja! 🙂 ” Ei mikään supermutsi, eikä kodinhengetäs, vaan 21v nainen, joka ei oikein viihdy äitiyslomalla ja kaipaa töihin”. Lause, johon jokainen äiti, voi ainakin joskus samaistua, vaikkei ehkei sitä ääneen sanokaan.
Ensimmäinen blogi listalla, joka ei liity ollenkaan vauvoihin! Blogin esittely teksti sai kuitenkin heti kiinnostuksen heräämään. ”22-vuotias nuoren naisen alku kirjoittaa blogia edullisuuteen pyrkivästä elämäntyylistään. Opiskelijalla ei välttämättä ole aina niin kauheasti rahaa taskussa, mutta se ei tarkoita etteikö itse ja oma elinympäristö voisi näyttää nätiltä! ”. Myös tämä äippälomailija ottaa mielihyvin vastaan edullisia sisustusvinkkejä! Blogin kuvat ovat myös erittäin kauniita ja löytyypähän blogista myös herkullisia reseptejä, jotka menevät ehdottomasti testiin joku kerta! 🙂 
Toivottavasti teillekin löytyi jotain uutta luettavaa! Minä ainakin löysin monta lukemisen arvoista uutta blogia. Hyviä blogeja oli niin monta, että oli erittäin haasteellista valita tähän  vain viisi. Näitä selaillessa teillä meneekin sitten loppu viikonloppu! 🙂 
ps. Lainasin jokaisen blogista bannerin kuvaa, jos ette halua tätä julkaistavan, niin laittakaa kommenttia/sähköpostia, niin poistan kuvan. 

17 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Oli pakko kommentoida ja kiittää, vaikka en taaskaan ole kirjautunut ku puhelimella lueskelen blogeja:D
  Kiitos siis!! <3
  -Cindderella, odottaja 😀

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Kiitos ihana! ♥
  Pitää huomenna käydä kurkkimassa noihin muutamaan itselle uuteen blogiin. 🙂

 3. Janina kirjoitti:

  Nää on kivoja postauksia ku löytää ittellekki aina uusia blogeja luettavaks : )

 4. Saija kirjoitti:

  Monta tuttua, omaa lempparia sun listalla! Mutta siltikin – löytyi myös mulle aivan uusia, varmasti lukulistalleni pääseviä blogeja. Kiitos siis vinkkauksesta 🙂

 5. Laura // Tehtävänimikkeenä Laura. kirjoitti:

  Oii kiitos ihanista sanoista!!! :')<3

 6. Minnaa kirjoitti:

  Ooo, kiitos kunniasta! Olemme Ellun kanssa täällä ihan hämillämme. 😀 Kiitos!

 7. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Kiitos maria maininnasta <3 🙂

 8. Iina kirjoitti:

  Voi kiitos tästä osoituksesta!:)

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hihihi, olepas hyvä ihana odottaja! <3

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Käy ihmeessä, ehkä löydät niistä itsellekin jotain kivaa uutta luettavaa 🙂

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niimpä! Ja tälläinen oli kyllä hauska toteuttaa, kun tuli niiin paljon uusia blogeja, mutta tähän vaan mahtu laittaa niistä muutaman.

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Olepas hyvä 🙂

 13. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Olkaa hyvä tyylileidit 🙂

 14. Krista / Krista M. Blogi kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 kiva kuulla että tykkäät:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *